Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajări la STAT: POSTURILE vacante la instituții publice din Alba. Calendar și condiții pentru candidați

Publicat

Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba.

Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

a) are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România;

b) cunoaște limba română, scris și vorbit;

c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;

d) are capacitate deplină de exercițiu;

e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate;

f) îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs;

g) nu a fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

POSTURI VACANTE:

Direcţia Naţională de Probaţiune – Serviciul Alba

– secretar

Condiții: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; experiență de cel puțin 1 an pe o funcție ce presupune ca principală atribuție activitatea de secretariat; cunoștințe de utilizare și operare PC (Word, Excel), precum și de utilizare e-mail.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 15 decembrie 2021

Concurs: 17 decembrie 2021 – selecția dosarelor; în perioada 07-14 ianuarie 2022, începând cu ora 08.30 – proba practică; în perioada 20-27 ianuarie 2022, începând cu ora 08.30 – proba interviu.

Posturi similare sunt la serviciile din alte 24 de județe.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Naţionale de Probaţiune din strada Apolodor nr. 17, etaj 6, sectorul 5, Bucureşti,  telefon mobil: 0726/755.330, e-mail: sru.probatiune@just.ro.

Administraţia Naţională Apele Române – Administraţia Bazinală de Apă Mureş – Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba

șofer/ F.I. Mecanizare

Condiții: studii medii – calificare șofer profesionist cat. CE; vechime în muncă: minimum 1 an; disponibilitate la program prelungit.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 decembrie 2021, ora 15:00

Concurs: 22 decembrie 2021, ora 09:00 – proba practică; 27 decembrie 2021, ora 09:00 – proba interviu.

– agent hidrotehnic/F. I. Sebeș (2 posturi)

Condiții: studii medii/școala profesională în domeniul construcțlllor/generâle + calificare în meseriile de zidar, dulgher sau agent hidrotehnic; vechime în muncă minimum 1 an; disponibilitate la program prelungit; domiciliu în zona de activitate a F.L. Sebeș

muncitor hidrometru (1/2 normă) Stația hidrometrică Colibi

Condiții: studii medii/școală profesională; domiciliul în satul Colibi, com. Ohaba; timp de lucru inegal.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 14 decembrie 2021, ora 15.00

Concurs: 21 decembrie 2021, ora 09.00 – proba practică(agent hidrotehnic)/scrisă (muncitor hidrometru); 24 decembrie 2021, ora 09.00 – proba interviu.

Relaţii suplimentare, la Administraţia Naţională Apele Române”, Administraţia Bazinală de Apă Mureş, Sistemul de Gospodărire a Apelor Aba, cu sediul în Alba Iulia, Str. Lalelelor nr. 7A, telefon 0258/835.578, 0258/834.426, e-mail: personal@sgaab.dam.rowater.ro.

Autoritatea Rutieră Română – A.R.R.

– inspector de specialitate debutant (S) la Agenția Teritorială Alba – Compartimentul inspecție siguranța rutieră

Condiții: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă: științe inginerești, administrative, economice sau juridice ori studii echivalente potrivit prevederilor 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, precum și, în cazul solicitanților care au obținut actul de studii în străinătate, documentul de recunoaștere/echivalare a acestuia emis în condițiile legii de către autoritatea administrației publice centrale competente; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul; permis de conducere valabil pentru categoria B; nu are mențiuni înscrise în certificatul de cazier judiciar; cunoștințe operare calculator: Pachetul Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Termenul limită de depunere a dosarelor: 13 decembrie 2021, ora 16.30

Concurs: 21 decembrie 2021, ora 10.00 – proba scrisă – la sediul Formenerg, București, bd. Gheorghe Șincai nr. 3, sectorul 4, sau în altă locație, în funcție de numărul de candidați înscriși la concurs; 24 decembrie 2021, ora 10.00: proba interviu – la sediul Formenerg – București, bd. Gheorghe Șincai nr. 3, sectorul 4, sau în altă locație, în funcție de numărul de candidați admiși la proba scrisă.

Posturi similare sunt în Mureș, Brașov, Arad, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Harghita, Caraș-Severin, Mehedinți, Constanța, Galați, Ialomița, Tulcea, Vrancea, Ilfov, București.

Relaţii suplimentare, la Autoritatea Rutieră Română – A.R.R., cu sediul în Bucureşti, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sectorul 1, telefon 021/313.48.53, Serviciul Resurse Umane.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier I.S.C.T.R.

– inspector trafic rutier gradul IA – Inspectoratul Teritorial nr. 4 – Alba

Condiții:

studii superioare absolvite cu diplomă de licență ca urmare a absolvirii unei instituții acreditata de învățământ superior în domeniul științelor inginerești, specializarea ingineria autovehiculelor sau ingineria transporturilor; cunoștințe operare calculator: MS Office, Word, Excel, e-mail, internet – nivel mediu; să cunoască la nivel mediu o limbă străină de circulație internațională

sau

studii superioare absolvite cu diplomă de licența ca urmare a absolvirii unei instituții acreditate de învățământ superior în domeniile științe juridice, științe economice și/sau științe inginerești și au o vechime în muncă în domeniul transporturilor rutiere de cel puțin 3 ani;

vechime: minimum 7 ani experiență în muncă în țară/străinătate pe studii superioare; cunoștințe operare calculator: MS Office, Word, Excel, e-mail, internet – nivel mediu; să cunoască la nivel mediu o limbă străină de circulație internațională.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 8 decembrie 2021, ora 16.00

Concurs: 16 decembrie 2021, ora 10.00 – proba scrisă; 21 decembrie 2021, ora 10.00 – proba interviu.

Posturi similare sunt în Cluj, Bistrița-Năsăud, Teleorman, Vrancea București și sediul central.

Relaţii suplimentare, la sediul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier I.S.C.T.R. din Bucureşti, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sectorul 1, telefon 0725/597.680.

ALBA IULIA

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

– expert, gradul IA – psiholog, pe perioadă nedeterminată, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul sociopsihopedagogie, specialitatea psihologie; vechimea minimă în specialitatea studiilor absolvite de cel puțin 6 ani și 6 luni; atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România în domeniul de specialitate psihologia muncii și organizational, treapta de specializare minimum practicant, forma de atestare autonom; dreptul de liberă practică să nu fie suspendat în condițiile art. 18 din Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România – condiție dovedită prin prezentarea unei adeverințe sau declarații pe propria răspundere; cunoștințe de operare PC (Microsoft Word, Excel); cursuri sau specializări în domeniul psihologiei muncii și organizationale; cursuri sau specializări în domeniul psihologiei clinice reprezintă un avantaj.

Termen limită de depunere a dosarelor: 8 decembrie 2021

Concurs: 20 decembrie 2021 – proba scrisă; 22 decembrie 2021 – proba interviu.

Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări și/sau în rezolvarea unor teste-grilă.

Interviul – în cadrul interviului se testează abilitățile, aptitudinile și motivația candidaților.

Relaţii suplimentare, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, str. I.C Brătianu nr. 1, județul Alba, telefon 0258/810.964.

Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marţian” Alba Iulia

– muncitor calificat

Condiții: studii medii; vechime în muncă minimum – 3 ani; certificat de absolvire curs sau atestat în una dintre următoarele calificări profesionale: lăcătuș, tâmplar, electrician, mecanic, instalator instalații sanitare.

Termenul limită de depunere a dosarelor (pentru îngrijitor): 13 decembrie 2021

Concurs: 16 decembrie 2021, ora 10.00 – proba practică, 20 decembrie 2021, ora 10.00 – proba interviu.

Relaţii suplimentare, la sediul instituției din Alba Iulia, str. Octavian Goga nr. 11, telefon: 0258/811.468.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al Județului Alba

– îngrijitor – Serviciul logistic – Patrimoniu imobiliar – Echipa de întreținere și reparații imobile

Condiții: studii gimnaziale; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul.

Concurs: 14 decembrie 2021, ora 12.00 – proba scrisă; 17 decembrie 2021, ora 12.00 – proba practică; 21 decembrie 2021, ora 12.00 – proba interviu.

Relaţii suplimentare, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al Județului Alba, str. A.I. Cuza nr. 10, jud. Alba, telefon mobil: 0743/134.717.

AIUD

Primăria Municipiului Aiud

– muncitor necalificat – Biroul Administrația Pieței

Condiții: studii generale.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 6 decembrie 2021, ora 16.00

Concurs: 16 decembrie 2021, ora 9.00 – proba practică, la sediul Biroului Administrația Pieței, situat în Aiud, str. Iuliu Maniu nr. 38; 21 decembrie 2021 – proba interviu, la sediul Biroului Administrația Pieței, situat în Aiud, str. Iuliu Maniu nr. 38.

Relaţii suplimentare, la sediul Primăriei Municipiului Aiud, str. Cuza Vodă nr. 1, camera 22, județul Alba, telefon 0258/861.310, interior 1013, fax 0258/861.280, e-mail: resurse@aiud.ro.

SEBEȘ

Unitatea Militară 02213 Sebeş

– muncitor calificat II (mecanic auto) – Grupa casare și manipulare materiale.

Condiții: nivelul de acces la informații clasificate este secret de serviciu, fiind necesar acordul scris al persoanei care dorește Să candideze privind verificarea în vederea obținerii autorizației de acces la informații clasificate sau a certificatului de securitate, în situația în care va fi declarată admisă; nivelul studiilor: studii medii sau generale absolvite; vechime: 6 ani vechime în meserie/specialitate; perfecționări specializări: certificat de calificare profesională în meseria de mecanic auto/echivalent.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 8 decembrie 2021, ora 14.00

Concurs: 16 decembrie 2021, ora 09.00 – proba scrisă; 23 decembrie 2021, ora 09.00 – proba practică; 30 decembrie 2021, ora 09.00 – proba interviu.

Relații suplimentare, la sediul U.M. 02213 Sebeş, str. Călăraşi nr. 74, Sebeş, judeţul Alba, telefon 0258/731.905, interior 102, e-mail: um02213@mapn.ro sau sebescentru@yahoo.com.

Alte localități

Liceul Tehnologic Jidvei

– 0,5 secretar și 0,5 bibliotecar (1 post)

Condiții: studii universitare; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Concurs: 21 decembrie 2021, ora 10:00 – proba scrisă; 23 decembrie 2021, ora 11:00 – proba practică; 23 decembrie 2021, ora 12:00 – proba interviu.

Relaţii suplimentare se, la sediul Liceului Tehnologic Jidvei, str. Perilor nr. 19, Judeţul Alba, telefon: 0258/881.124.

Primăria Comunei Vadu Moţilor

– asistent medical, debutant – Compartimentul asistență medicală în unitățile de învățământ

Condiții: diplomă de bacalaureat, diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1397 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare; certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R.; adeverință pentru participare la concurs eliberată de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: fără vechime.

Concurs: 15 decembrie 2021, ora 10.00 – proba scrisă, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare, la Primăria Comunei Vadu Moţilor, judeţul Alba, telefon mobil: 0764/778.786

Primăria Comunei Poiana Vadului

– guard I

Condiții: studii medii; vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu necesită.

Concurs: 15 decembrie 2021, ora 10.00 – proba scrisă; 16 decembrie 2021, ora 14.00 – proba practică; 17 decembrie 2021, ora 15.00 – proba interviu.

Relații suplimentare, la sediul Primăriei Comunei Poiana Vadului, judeţul Alba, telefon 0786/395.317, e-mail: primaria@poianavadului.ro.

Şcoala Gimnazială „Aron Cotruş” Cergău Mare

– secretar 0,5 normă (post temporar vacant)

Condiții: studii superioare; vechime în muncă – minimum 7 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 9 decembrie 2021

Concurs: 15 decembrie 2021, ora 9.00 – proba scrisă; 15 decembrie 2021, ora 14.00 – proba interviu.

Relaţii suplimentare, la sediul Şcolii Gimnaziale „Aron Cotruş” din Cergău Mare, str. Principală nr. 166, judeţul Alba, telefon 0258/719.125.

Școala Gimnazială Roșia de Secaș

– secretar 0,5 normă (post temporar vacant)

Condiții: studii superioare; vechime în muncă: minimum 6 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 9 decembrie 2021

Concurs: 13 decembrie 2021, ora 09.00 – proba scrisă; 13 decembrie 2021, ora 14.00 – proba interviu.

Relaţii suplimentare, la Școala Gimnazială Roșia de Secaș, cu sediul în comuna Roșia de Secaș, Str. Școlii nr. 282, județul Alba, telefon: 0258/765.715, mobil: 0729/075.969.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax