Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Angajări masive în Armată. Peste 3.500 de posturi, bugetate în acest an

Publicat

armata militari

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a anunțat că în următoarea perioadă Armata Română va face angajări. Ministrul Leț susține că, pentru anul 2019, sunt bugetate peste 3.500 de posturi în Armata Română.

“Recrutarea rezerviștilor voluntari rămâne o prioritate pentru MApN. Pentru 2019, avem bugetate peste 3.500 de posturi pentru această categorie de personal, pentru care pregătim procedurile legale pentru recrutarea candidaților. În câteva săptămâni sperăm să putem comunica deja pe canalele de promovare a carierei militare toate informațiile de care au nevoie cei care doresc să opteze pentru această categorie de militari ai Armatei României.

Vezi și MApN caută ostași: 775 de locuri disponibile în 2021 pentru rezerviștii voluntari. Din 8 mai, bani mai mulți și noi condiții

Ulterior stabilirii nominale a structurilor militare care urmează să încadreze rezervişti voluntari, repartiţia posturilor de rezervişti voluntari pe garnizoane, tipuri de funcţii, arme şi specialităţi militare va fi materializată şi transmisă structurilor specializate din Ministerul Apărării Naţionale în vederea demarării procesului de recrutare şi selecţie, cu respectarea reglementărilor privind asigurarea capacităţii de luptă a Armatei României.

Citește și TOP 20: Țările cu cele mai puternice armate din lume în 2022. Pe ce loc se află, SUA, Rusia, Ucraina și România

În urma numeroaselor semnale venite din partea persoanelor care reprezintă potențiali candidați, MApN a decis inițierea unui proiect de lege care să modifice și să completeze Statutul, astfel încât acest segment – al rezerviștilor voluntari – să devină mai atractiv pentru public și actul normativ să-și atingă scopul pentru care a fost emis”, a scris ministrul Apărării, pe Facebook.

Sursă: românia24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 29.04.2019 at 21:49

    Acum sa vezi bataie pe spagi ! Tara are nevoie de trantori platiti pe bani multi, din munca celor necajiti si care au pensii mizerabile la apus de cariera. Nu acelasi lucru se poate spune de aia din armata dupa ce ies de tineri la pensie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax