Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Angajat al Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia, depistat cu COVID. Instituția își suspendă activitatea

Publicat

Începând de astăzi, 31 iulie 2020, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba își suspendă temporar activitatea cu publicul, au transmis reprezentanții instituției.

Măsura de suspendare temporară a activității cu publicul a fost luată ca urmare a depistării unui caz pozitiv de infectare cu virusul Covid – 19 în rândul angajaților bibliotecii.

”O dată cu suspendarea temporară a activității, clădirea instituției va fi igienizată iar personalul va fi testat.

Aceste măsuri sunt luate în conformitate cu cele mai recente decizii adoptate la nivel național și local, pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja sănătatea publicului și a personalului angajat care vine în contact cu aceștia” se arată într-un comunicat transmis ziarului Alba24.

Igienizarea și dezinfecția a început în jurul orei 12.00.

După înlăturarea oricărui posibil pericol de contaminare, biblioteca va fi redeschisă în condiții de maximă siguranță, la o data ce va fi anunțată public, au mai declarat reprezentanții insituției.

UPDATE: Este vorba despre o bibliotecară care nu a avut contact cu publicul. Aceasta era contact al unui alt pacient confirmat cu COVID și a rămas acasă de mai bine de o săptămână, din proprie inițiativă.

Luni vor fi testați toți angajații bibliotecii și dacă testele ies negative, instituția își va redeschide porțile de marți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax