Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajata unui local din Alba Iulia, cercetată penal de polițiști. A „păstrat” un telefon mobil în valoare de 2000 de lei, uitat de un client

Publicat

furt telefon mobil

furt telefon mobil O femeie în vârstă de 43 de ani din Alba Iulia este cercetată de polițiști pentru comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit. Aceasta, angajată a unui local public din municipiu, în luna iulie a acestui an, a găsit în local un telefon mobil uitat de un client şi l-a păstrat.

Poliţiştii din Alba Iulia o cercetează penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de însuşirea bunului găsit, pe o femeie în vârstă de 43 de ani, din Alba Iulia.

În fapt, la începutul lunii iulie, R.S.A., angajată a unui local public din municipiu, a găsit în local un telefon mobil uitat de un client, bun ce şi l-a însuşit pe nedrept.

În data de 4 iulie, păgubitul a sesizat Poliţia Municipiului Alba Iulia, reclamând dispariţia telefonului în valoare de 2.000 de lei, iar în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că acesta a fost însuşit fără drept de R.S.A.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax