Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajaţi ai firmei care modernizează calea ferată, prinşi în trafic, lângă Blaj, după ce au furat bucăţi de şină

Publicat

cale ferata, lucrari, Doi bărbaţi, angajaţi ai firmei ce efectuează lucrări de reabilitare la calea ferată pe tronsonul Micăsasa – Sighișoara au fost prinşi în trafic, lângă Blaj, după ce au sustras şase bucăţi de şină. Cei doi au fost depistaţi de poliţiştii de la transporturi, sprijiniţi de poliţiştii din Copşa Mică şi s-au ales cu dosar penal pentru furt.

Miercuri, în jurul orei 20.40, în urma unei sesizări prin 112, prin care o era semnalat faptul că două persoane fură şină de cale ferată dintr-un depozit ce deserveşte şantierul unei societăţi ce efectuează lucrări de reabilitare la calea ferată, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Blaj au pornit în urmărirea suspecţilor.

Astfel, autovehiculul cu care se deplasau cei doi bănuiţi de furt a fost depistat în trafic şi oprit, în apropiere de Mănărade, cu sprijinul poliţiştilor din Copşa Mică, judeţul Sibiu.

În autovehicul au fost găsite şase bucăţi de şină de cale ferată cu lungimi între 7,3 şi 8,4 metri, iar cei doi bărbaţi, în vârstă de 65 şi 45 de ani, au fost identificaţi ca fiind angajaţi ai unei alte societăţi comerciale ce desfășoară activităţi de reabilitare a liniei de cale ferată, pe tronsonul Micăsasa – Sighişoara.

Prejudiciul a fost restituit societăţii păgubite, iar faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax