Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Angajații CFR din țară au intrat astăzi în grevă spontană. În Alba, oamenii așteaptă încă în liniște să își primească salariile pe decembrie

Publicat

Angajații CFR Călători din țară au intrat astăzi în grevă spontană, nemulțumiți de faptul că nu li s-au virat salariile pe luna decembrie. Potrivit directorului Cornel Suciu, în Alba încă este liniște, dar și angajații de aici au aceeași nemulțumire. Marți, ziua în care trebuiau să își primească leafa, oamenii au observat că pe card nu au fost virați decât o parte din bani. În cazul în care greva din țară va continua şi în zilele următoare, angajații CFR Călători din Alba se vor ralia protestelor. În stațiile Alba Iulia și Teiuș niciun tren nu a înregistrat întârzieri.

Directorul Cornel Suciu ne-a explicat că deocamdată nu a fost anunțat de intenția angajaților de a intra în grevă, dar că, în ceea ce privește banii, și la Alba este aceeași problemă ca în țară: „Motivul nu îl cunosc, dar ieri, când am mers să îmi ridic salariul de pe card, am observat că nu au fost virați decât o parte. Nemulțumirile sunt aceleași peste tot, așa că, dacă în țară va continua greva, cu siguranță ne vom ralia și noi. Aici din păcate avem și alte probleme, între 8.55 și 13 nu mai circulă niciun tren, pentru că sunt închideri și lucrări la coridorul 4. Traficul scade din cauza timpilor de parcurs și avem fir de linie închis între Teiuș și Vințu„, a explicat directorul CFR Călători Alba, Cornel Suciu.

Angajaţii companiei de transport feroviar din mai multe județe au intrat în grevă, miercuri, de la ora 7.00 şi au anunţat că nu vor merge la lucru decât după ora 9.00. Astfel, trenurile vor avea întârzieri de mai bine de 120 de minute, iar călătorii vor fi nevoiţi să aştepte terminarea grevei spontane.

Directorul CFR, Ștefan Roșeanu a declarat pentru ziarele naționale că, până cel târziu joi dimineața, angajații își vor primi integral salariile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax