Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Angajaţii CFR vor fi instruiţi printr-un program finanțat din fonduri europene

Publicat

Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară – CENAFER, instituţie publică în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii organizează cursuri de pregătire profesională pentru circa 2.000 de angajaţi CFR. Proiectul, finanţat cu fonduri europene, a fost lansat luna aceasta și urmează desfășurarea primilor serii de cursanți.

Intitulat „Calificarea angajaţilor din transporturile feroviare”, proiectul se adresează unui grup ţintă de 1.962 angajaţi, care, ca urmare a activităţilor de consiliere şi orientare profesională finanţate prin proiect, vor fi informaţi şi conştientizaţi de nevoia de formare profesională continuă.

Traseele profesionale stabilite vizează 19 programe de calificare profesională specifice transportului feroviar, care sunt organizate în aproximativ 73 de serii.

Obiectivul principal al proiectului este creşterea calificării angajaţilor din transporturile feroviare, obţinerea unui certificat de calificare şi conştientizarea nevoii de formare profesională în sectorul transportului feroviar.

Pe termen lung, proiectul va contribui la dobândirea unor noi competenţe utile pe piaţa muncii în acest domeniu de activitate, servicii feroviare mai sigure şi de calitate, dar şi asigurarea interoperabilităţii sistemului feroviar din România cu sistemul feroviar european.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mariana

    marți, 11.10.2011 at 14:29

    Am fost azi sa ma inscriu la scoala de idm,fiind acar si mie si colegilor de la infrastructura ni s-a cerut sa plecam pentru ca nu suntem trecuti pe lista de la regionala cfr.Care lista si cand s-a facut?Ni s-a comunicat apoi ca nu exista lista pentru ca directorul nu e de acord cu scoaterea din productie.Cu cei de la instalatii si cei de la L cum sta treaba ca ei au avut liste semnate?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax