Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Angajaţii din Alba ai Poştei Române aşteaptă notificare oficială. Vor avea câte două zile de concediu fără plată, prin rotaţie, la începutul fiecărei luni

Publicat

Directorul Oficiului Judeţean Reţea Poştală Alba, Nicolae Albu, a declarat că nu a primit încă o notificare oficială în vederea obligativităţii celor două zile de concediu fără plată pentru fiecare angajat al instituţiei, anunţată la nivel central. Albu susţine că se aşteaptă stabilirea unui calendar de acordare a concediilor la nivel de judeţ, astfel încât să nu fie afectată activitatea Poştei.

Zilele de concedii fără plată se vor lua la începutul fiecărei luni, pentru a nu perturba distribuţia pensiilor, programate pentru finele lunilor. Concediile fără plată vor fi luate de fiecare angajat prin rotaţie, astfel ca în fiecare lună lucrătorul să aibă două zile libere. Luna aceasta fiind deja pe la jumătate, doar personalul TESA îşi mai poate lua concedii fără plată pentru a nu fi afectată activitatea de distribuţie.

Precizăm că directorul general al Companiei Naţionale de Poştă, Daniel Neagoe a declarat marţi, presei centrale că fiecare salariat al instituţiei va fi trimis, începând din iunie, în concediu fătă plată, până la finele anului, ca măsură de reducere a bugetului. Decizia va afecta peste 34.000 de angajaţi şi va diminua cheltuielile lunare ale operatorului cu 7 milioane de lei, la nivel naţional.

Anul trecut, operatorul postal a avut pierderi la nivel naţional de 29 milioane de euro, la o cifră de afaceri de 327 milioane de euro.

Oficiul Judeţean de Poştă Alba face parte din Centrul Regional Braşov şi are aproximativ 780 de salariaţi în tot judeţul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax