Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Angajații esențiali din mediul privat vor fi vaccinați cu prioritate în etapa a treia A, nou introdusă în strategia de vaccinare

Publicat

Angajații esențiali din mediul privat vor fi vaccinați cu prioritate în etapa a treia A, nou introdusă în strategia de vaccinare, a anunțat miercuri, după ședința de Guvern, premierul Florin Cîțu. 

Inițial, etapa a treia era destinată populației generale adulte.

Între timp însă, Guvernul a introdus noi categorii de persoane în etapa a doua, în principal persoanele cu handicap, însoțitorii, persoanele fără locuință, cei care lucrează în administrația publică locală sau personalul navigant.

„A fost introdusă etapa a treia A. Este o etapă intermediară, persoanele din sectorul privat care inițial ar fi trebuit să fie în etapa a doua vor fi acum în etapa a treia A. Sunt acele persoane care intră în legătură directă cu mai mulți cetățeni dar din privat, de exemplu personalul din bănci, supermarketuri, etc.”, a declarat premierul Cîțu.

Hotărârea de Guvern urmează să se publice în Monitorul Oficial.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax