Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Angajații Finanțelor din Alba, din nou în grevă. Sindicaliștii au respins solicitarea ministrului, de amânare a protestelor

Publicat

Sindicatele din Finanțe continuă vineri protestele. La Alba, angajații ANAF au ieșit din nou în fața instituției și în spațiile comune, având în mâini afișe pe care scrie ”protest spontan”. 

Liderul de sindicat Mihai Oană a transmis un comunicat de presă în care se precizează că solicitarea ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, de a amâna protestelor, a fost respinsă de sindicaliști.

Oamenii cer modernizarea sistemului fiscal, echitate salarială, modernizarea sistemului de recrutare, avansare profesională, pregătire profesională și sprijin pentru elaborarea unui statut al finanțistului.

”Toate solicitările noastre sunt în concordanță cu reformele și dorința Guvernului de a compate evaziunea” se mai arată în comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei Justitiarul

    vineri, 25.08.2023 at 21:44

    niste puturoși cu salarii mai mari decât un magistrat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax