Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Angajaţii Kaufland încep vaccinarea împotriva COVID-19, fiind incluşi în etapa a doua a procesului de vaccinare

Publicat

kaufland

Kaufland a anunţat astăzi că angajaţii companiei au început să fie vaccinaţi, retailul fiind unul dintre zonele-cheie, prioritizat de autorităţi în etapa a doua din cadrul Strategiei de vaccinare.

Reţeaua de magazine este unul dintre cei mai mari angajatori privaţi din România, cu o medie de aproximativ 15.000 de angajaţi.

,,În fiecare zi, cei din linia întâi duc o luptă grea. Sunt deosebit de recunoscător în numele întregii echipe Kaufland că suntem printre primii care vor beneficia de această soluţie mult-aşteptată de o lume întreagă: speranţa unui viitor fără frică”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România şi Republica Moldova.

Angajaţii Kaufland România din magazine, depozite şi birouri se vor vaccina începând de azi, conform programărilor din cadrul platformei oficiale de vaccinare.

Compania a investit peste 20 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecţie şi prevenţie în magazine, depozite şi sedii.

Grupul german are 1.300 de magazine în 8 ţări, 132.000 de angajaţi şi o reţea de 138 de magazine în România. În județul Alba, Kaufland are două magazine, unul la Alba Iulia, iar cel de-al doilea la Sebeș. În perioada următoare, retailerul german se pregătește să deschidă un nou supermarket și la Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax