Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajaţii MAI primesc diferenţa din norma de hrană pentru luna iunie

Publicat

Angajaţii MAI primesc, miercuri, diferenţa din norma de hrană aferentă lunii iunie. Informaţia a fost oferită de oficialii MAI jurnaliştilor NewsIN. Aceştia au declarat că banii vor fi viraţi în conturile poliţiştilor.

Măsura acordării parţiale a normei de hrană a fost dispusă de ministrul Administraţiei şi Internelor doar pentru luna iunie, când angajaţii MAI au primit doar 130 de lei din valoarea normei de hrană, deoarece nu erau bani suficienţi în buget pentru achitarea integrală a acesteia.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a anunţat, pe 2 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă, că norma de hrană pentru angajaţii MAI va fi redusă în luna iunie la 130 de lei, din cauza constrângerilor bugetare, urmând ca pierderile să fie recuperate în trimestrul III al anului. Potrivit lui Traian Igaş, măsura de reducere a normei de hrană a fost dictată printr-un ordin de ministru.

Oficialul a precizat că măsura este valabilă doar pentru luna iunie, urmând ca din iulie toate drepturile să fie plătite în integralitate. În plus, Igaş a anunţat că pierderile din luna iunie vor fi recuperate de angajaţii MAI în trimestrul III al anului 2011.

„Diferenţa de bani pe care i-am oprit acum pe norma de hrană vor fi recuperaţi în trimestrul III. Adică de la 130 de lei, la 400-500-600 de lei”, a precizat ministrul Internelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate