Connect with us
Publicitate

AIUD

Angajații Penitenciarului Aiud au oferit pachete cu cadouri de Crăciun pentru două familii nevoiașe și 30 de copii

Publicat

aiud penitenciar

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, angajaţii Penitenciarului Aiud s-au implicat în strângerea de fonduri pentru a aduce un strop de bucurie şi speranţă în sufletele oamenilor care sunt în nevoie, mai ales în această perioadă a anului.

„Munca în echipă a adus rezultatele asteptate, astfel că, dincolo de problemele şi greutăţile inerente muncii pe care o desfăşurăm în fiecare zi, am ales să ne implicăm ca de fiecare dată în viaţa comunităţii, ajutându-i atât cât se poate pe cei mai puţin norocoşi, pe cei care au nevoie de un zâmbet sau măcar o alinare.

Pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarna, am încercat să asigurăm pentru două familii frumoase cele necesare a fi puse masa de Crăciun. Le mulţumim că au acceptat să facem parte din familia lor şi ne-am dorit ca anul acesta să-i ajutăm pe părinţi să le ofere copiilor un Crăciun de poveste. De asemenea, am oferit pachete cu cadouri și pentru alți 30 de copii, ai căror părinți nu au posibilități materiale.

Toate aceste acţiuni nu ar fi fost posibile fără implicarea, deschiderea, generozitatea şi omenia de care au dat dovadă angajaţii Penitenciarului Aiud, care s-au implicat activ, astfel încât să putem duce la îndeplinire activităţile pe care ni le-am propus pentru acest an.

Sărbători fericite vă dorim tuturor, un Crăciun fericit, pace, linişte şi armonie în sufletul și viețile dumneavoastră”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax