Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anghel Bogin continuă procesul care l-a adus în atenția DNA

Publicat

Procesul intentat Ministerului Finanţelor de către Anghel Bogin – fostul director al DGFP Alba -, pentru anularea actului de repunere în funcţie a actualei directoare de la Finanţe, Maria Iacob continuă, după ce Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti a fost atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Termenul a fost stabilit pentru 14 ianuarie 2011. Anghel Bogin a fost numit, la propunerea PSD, director coordonator al DGFP Alba, în  mai 2009, după ieșirea PSD de la guvernare, acesta fiind acceptat și chiar susținut,  în aceeași funcţie, de PD-L. În prezent, Bogin este cercetat  în libertate de procurorii DNA, sub acuzația de cumpărare de influență, fiind suspectat că a încercat să intervină pe lângă un judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia, pentru obținerea unei sentinţe favorabile în procesul privind schimbarea sa din funcţia de director al DGFP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. simi

    sâmbătă, 11.12.2010 at 19:56

    oare ne permitem sa platim instituti sa isi faca de cap in leghislatia romaneasca?DNA si judecatoria nu sint institutii care apartin aceluiasi sistem ; ba da dar oameni probabil apartin altor partide,atunci care din astia doi nu isi fac treaba ?;DNA ORI JUSTITIA?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax