Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANI: 15 iunie, data limită până la care funcționarii publici pot depune declarațiile de avere și de interese anuale

Publicat

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat că joi, 15 iunie, este data limită până la care funcționarii publici și persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1) din Legea nr. 176/2010, pot depune declarațiile de avere și de interese anuale.

Potrivit ANI, Persoanele prevăzute de lege au obligația de a completa și depune declarațiile de avere și de interese în format electronic, exclusiv prin intermediul platformei e-DAI, disponibilă pe pagina de Internet a Agenției (https://dai.integritate.eu/).

Potrivit Ordonanței de Urgență nr. 182/2022, deponenții completează, depun și transmit declarații de avere și de interese certificate fie cu semnătură electronică calificată, fie cu semnătură olografă, exclusiv prin sistemul electronic e-DAI.

Agenția Națională de Integritate nu mai primește declarații de avere și de interese în format hârtie, iar toate declarațiile depuse astfel vor fi restituite destinatarilor, considerându-se a fi nedepuse în conformitate cu prevederile Legii nr. 176/2010, cu modificările și completările ulterioare.

Agenția Națională de Integritate pune la dispoziția deponenților Ghidul de completare a declarațiilor de avere și de interese, disponibil pe pagina de internet a Agenției.

sursa: integritate.eu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax