Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ANI: Conflict de interese la Vințu de Jos. Un consilier local a votat o hotărâre la care avea un interes personal

Publicat

Josan Petru Călin, consilier local al comunei Vințu de Jos în 2018, a fost găsit în conflict de interesese de către Agenția Națională de Integritate, după ce a participat la o ședință de Consiliu Local, deși ar fi avut un interes personal. 

Mai exact, ANI a precizat că ”deși avea un interes personal în problemele supuse dezbaterilor, a participat la data de 29 noiembrie 2018, la deliberarea Hotărârii C.L. al Comunei Vințu de Jos privind rectificarea bugetului local al comunei Vințu de Jos pe anul 2018 și actualizarea planului de achiziții și investiții publice pe anul 2018, deși anticipa crearea unui avantaj prin adoptarea acesteia.”.

Mai mult de atât, ”persoana evaluată avea un interes personal în problemele supuse dezbaterilor, depunând o ofertă de preț privind vânzarea unor terenuri extravilane pentru efectuarea unor construcții”, se arată într-un comunicat al instituției.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax