Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANI: Consilierul local Florian Opriţa din Aiud, în conflict de interese. A votat în CL proiecte referitoare la salubritate, fiind angajat la firma care a beneficiat de acestea

Publicat

primaria aiudAgenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul consilierului  local Florian Opriţa (PNL) din Aiud. Potrivit ANI, acesta a aprobat proiecte referitoare la tarife de salubrizare, în condiţiile în care era angajat la firma care a concesionat serviciul de salubritate.

“În perioada exercitării mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Aiud  precum și la dezbaterile care au stat la baza adoptării acesteia privind modificarea tarifelor pentru serviciul de salubrizare din municipiul Aiud, deşi acesta deţinea calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul  S.C. ,,Greendays Valorizacao dos Residuos, Proteccao do Ambriente” S.A., societate căreia Consiliul local i-a concesionat serviciul public de salubritate”, se arată în comunicatul ANI.

Potrivit ANI, “persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 și dispozițiile art. 75 și art. 77, alin. (1) și (2) din Legea nr. 393/2004”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax