Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANI: Fostul viceprimar al comunei Mogoş, Viorel Nicolae Bobar, în conflict de interese. Agenţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni

Publicat

act oficial semnat Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în cazul consilierului local, fost viceprimar al comunei Mogoș, Viorel Nicolae Bobar, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese. Acesta a votat, în peroada în care era viceprimar, o hotărâre pentru închirierea pășunilor comunale către Asociația Crescătorilor de Taurine Mogoș, la care era vicepreşedinte. 

„În perioada exercitării funcției de viceprimar, a votat, în calitate de consilier local, o hotărâre privind închirierea pășunilor comunale, proprietate publică a comunei Mogoș către crescătorii de animale persoane fizice și juridice. În baza acestei hotărâri, a fost încheiat un contract-cadru între Primăria comunei Mogoș, în calitate de locator și Asociația Crescătorilor de Taurine Mogoș, în calitate de locatar, asociație în cadrul căreia Bobar Viorel Nicolae a deținut funcția de vicepreședinte până la data de 3 mai 2012. În urma acestui contract, s-au realizat foloase patrimoniale pentru Asociația Crescătorilor de Taurine Mogoș din partea căreia persoana evaluată a beneficiat de foloase de orice natură”, arată ANI, într-un comunicat.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea infracțiunii de conflict de interese.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax