Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ani grei de închisoare pentru bărbatul din Ohaba care a violat o bătrână de 79 de ani

Publicat

inchisoare

Ani grei de închisoare pentru bărbatul din comuna Ohaba care a violat o bătrână de 79 de ani din satul Colibi. Magistrații de la Judecătoria Sebeș l-au condamnat pe Gavrilă Decean la 5 ani și 4 luni de închisoare pentru viol și violare de domiciliu.

Pe lângă anii de închisoare cu executare, bărbatul a mai fost obligat să plătească suma de 20.000 lei cu titlu de daune morale. Mai mult, judecătorii i-au interzis lui Gavrilă Decean să se aproprie de victimă ori de locuința acesteia, la o distanță mai mică de 200 de metri.

CITEȘTE ȘI: Suspectul în cazul violului de la Ohaba, arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizie la Judecătoria Sebeș

Sentința a fost dată de judecătorii din Sebeș în 12 martie, dar atât bărbatul cât și victima au contestat decizia și dosarul s-a mutat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia.

La data faptei (în noaptea de 28 spre 29 octombrie 2018), Poliţia a constatat că femeia, în vârstă de 79 de ani, din Colibi, ar fi fost constrânsă, de către un bărbat de 58 de ani, din aceeaşi localitate, să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

”(…) condamnă inculpatul DECEAN GRAVILĂ, la pedeapsa închisorii de 5 ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol. (…) condamnă inculpatul la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu. (…) aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare la care adaugă un spor de 4 luni închisoare, reprezentând 1/3 din cealaltă pedeapsă stabilită, astfel încât inculpatul execută în final pedeapsa de 5 ani şi 4 luni închisoare. (…) admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă şi obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 20.000 lei cu titlu de daune morale”, se arată în decizia Judecătoriei Sebeș din data de 12 martie 2019.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan

    joi, 25.04.2019 at 20:27

    5 ani nu sunt grei pt așa fapta. Just sleep.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax