Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ania Ciolacu, poloneza din Alba Iulia, a câștigat competiția ”Portret de român” organizată de Nikon

Publicat

Ania Ciolacu, din Alba Iulia, a câștigat cea de-a zecea etapă a concursului aniversar ”România prin ochii tăi”, organizat cu ocazia a 10 ani de prezență oficială Nikon în România. Ania Ciolacu este născută în Polonia, dar de aproximativ zece ani și-a găsit jumătatea în Alba Iulia, un specialist IT, Marius Ciolacu.

Desfășurată în perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2017, cea de a zecea etapă a concursului a avut tema ”Portret de român”. Juriul a ales pe primul loc fotografia Aniei Ciolacu din Alba Iulia. Fotografia acesteia, reprezentând un portret de băiat, va ilustra una din filele Calendarului Nikon 2018. Fotografia a fost realizată cu aparatul fotoNikon D750. Băiatul se numește Max și este fiul Aniei.

O parte din munca ei a fost promovată pe diferite site-uri, precum The Imaginarium, Inspire-Digital or Not Fine Art Photography Magazine, Black&White Universe, Shot Magazine, Monochromatic Gallery, Kaleidos, Full Frame -All in Your Head, Euphoric Capture – Inspiration & Support for Photographers, Photo Child Competition. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax