Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Animale arse într-un incendiu şi o femeie rănită, la Daia Română. Prejudiciu de 10.000 de lei din cauza unui scurtcircuit

Publicat

pompier

Pompierii din Sebeş au intervenit, vineri dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o magazine dintr-o gospodărie din localitatea Daia Română. Au ars o scroafă şi trei purcei, cereale şi aparate electrice, în total o pagubă de aproximativ 10.000 de lei. De asemenea, proprietara s-a rănit la o mână, în timp ce încerca să stingă flăcările.

Garda Sebeş a intervenit vineri dimineaţa, la ora 5.20, cu două autospeciale, timp de aproximativ 40 minute, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la magazia gospodăriei unei femei de 47 de ani. Aceasta a suferit arsuri la mâna dreaptă în timp ce a încercat să stingă focul, înaintea venirii pompierilor şi a primi primul ajutor de la echipajul SMURD.

În incendiu au fost distruse 4 tone grâu şi porumb, 2 mc lemne de foc, o moară electrică şi un polizor, un coteţ cu o scroafă şi trei purcei, toate estimate la aproximativ 10.000 lei.

Cauza probabilă a incendiului este o instalaţie improvizată de iluminat (bec amplasat pentru a încălzi spaţiul în care se aflau purceii), la care s-a produs un scurtcircuit.

Bunurile salvate au fost estimate la valoarea de 250.000 de lei, respectiv casa şi grajdul din gospodărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax