Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Animale otrăvite intenționat într-un cartier din Alba Iulia. Cinci pisici și un cățel au murit în câteva zile

Publicat

Mai multe animale au fost otrăvite în ultimele zile, într-un cartier din Alba Iulia, Este vorba despre cel puțin 5 pisici și un câine.

Proprietarul a două dintre pisicile otrăvite s-a revoltat și a scris o postare în care spune că bănuiește că animalele au fost otrăvite intențiinonat.

”Șocat scriu această postare, trăim în 2023 dar unii dintre noi suntem mai animale decât animalele pe care le creștem în casă sau la curte!

În urmă cu o săptămână a murit prima pisică de la noi, iar ieri am îngropat-o pe a doua… a doua care ne era ca un copil și cum un copil vrea să se joace cu alți copii și să cerceteze locuri noi, a ajuns la acest criminal în curte, care a otrăvit-o cu antigel, pe ea, încă 4 pisici și un câine” a scris acesta, pe contul său de Facebook.

Cele două pisici (foto) ar fi fost otrăvite de cineva de pe strada Andrei Mureșanu din Alba Iulia, mai susține el.

El a declarat pentru Alba24 că prima pisică i-a murit a doua zi după ce a fost otrăvită. Cu cea de-a doua pisică, la care a observat simptome, a mers la medicul veterinar, care i-a făcut analizele pe loc și i-a spus că a fost otrăvită cu antigel.

În ciuda eforturilor, medicul veterinar nu a putut-o salva astfel încât și cea de-a doua pisică a murit după câteva zile.

A aflat din discuțiile pe grupul de WhatsApp al vecinilor că în zonă au mai murit 3 pisici și un cățel, din aceeași cauză: otrăvire cu antigel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. facsimil

    miercuri, 21.06.2023 at 22:38

    sper să fie prins criminalul și să fie tras la răspundere.
    😐

  2. Nicu

    joi, 22.06.2023 at 07:29

    nu sunt de acord cu asemenea metoda barbare. dar animalele fara stăpân nu au ce căuta pe străzi. va dau exemplu unde locuiește vărul meu, vizavi de Anghel Salign unde e o curte mare cu 2 blocuri și mult moloz cineva din blocurile alea a dat de mila demâncare la un cățel fara stăpân. in jurul lui s-au mai adunat inca 7 dulăi mari, tot fara stăpân. cicã s-au vorbit vecinii sa nu mai lase mâncare acolo pentru că acei câini erau agresivi inclusiv cu ei. însă de ceva vreme au văzut o femeie care vine cu mașina și își lasă zoaiele acolo pentru câinii aia.
    daca tot exista oameni pentru care mila e mai mare decât rațiunea, de ce nu își asumă până la capăt problema,sa ia animalele fara stapan acasă la ei?

  3. Pamfil

    joi, 22.06.2023 at 09:52

    @Nicu daca citeai, vedeai ca e vorba despre animale domestice.
    Nici eu nu sunt de acord cu cruzimea la adresa animalelor. Insa sunt de acord si cu Nicu referitor la animalele fara stapan unde legislatia inca lasa de dorit si nu include la abandon si pe cei care lasa mancare pe domeniul public sau privat si nu-si asuma consecintene (curatenie, faptul ca pot musca pe alti oameni…etc).

    Legat de articol, metoda asta inumana se folosea pentru cainii agresivi in haite care bantuiau satele.

    Trebuie cercetat in acel cartier cine este deranjat de caini. Multi oameni nu inteleg ca exista plusuri si minusuri indiferent ca locuiesc la bloc sau la casa. Si nici ca libertatea unuia se termina unde incepe libertatea altuia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate