Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANM: Cod Galben de ninsori şi vânt puternic în Alba şi alte judeţe, ASTĂZI, până la ora 15.00

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat avertizările de vreme rea pentru această perioadă. În sudul judeţului Alba, este Cod Galben de ninsori, astăzi, până la ora 15.00.

Cod galben, până la ora 15.00

În cea mai mare parte a Moldovei, în estul Olteniei și local în nordul Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă și să se depună strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45-55 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va depăși 60-65 km/h, în special pe litoral.

Vremea se va menține deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

Cod portocaliu, până la ora 15.00

În cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și în sudul Moldovei va continua să ningă abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50-60 km/h și temporar 65-70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

Cod Galben, până la ora 20.00

În jumătatea de est a Munteniei, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Moldovei ninsorile vor continua, dar vor fi în diminuare ca intensitate. Vântul va mai avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 45-55 km/h, temporar de peste 60 km/h în Bărăgan, viscolind și spulberând zăpada și diminuând vizibilitatea. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte.

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

în cursul nopții de vineri spre sâmbăta (23/24 martie) în estul și în sud-estul țării, vor mai fi intensificări ale vântului, cu 35-45 km/h, spulberând zăpada depusă.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax