Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANM: Instabilitate atmosferică accentuată pentru toată țara, valabilă duminică. Descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină

Publicat

ploaie toamna vremea frig noiembrie

ploaie ploi apa balta Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă o informare meteo de instabilitate atmosferică valabilă duminică, de la ora 8:00, până la ora 23:00.

În intervalul menționat instabilitatea atmosferică se va manifesta în nordul și centrul țării, precum și în zonele montane. Mai ales după-amiaza și la începutul nopții, vor fi intervale cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină, iar cantitățile de apă vor cumula local 20 l/mp și izolat vor depăși 30-40 l/mp.
Duminică, 17 iulie, în estul și sudul Moldovei, la amiază se vor atinge temperaturi de 35-36 de grade, vremea va deveni caniculară, indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități, iar disconfortul termic se va accentua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax