Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

ANM: Județul Alba, parțial sub cod galben de vânt și ploaie. Vremea se schimbă radical în următoarele ore

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ploi puternice, valabilă în sud-vestul țării de miercuri până joi. Zona de munte și sudul Banatului vor intra sub cod galben de vânt puternic, cu rafale de 100 km/h.

Și Județul Alba este parțial sub cod galben de ploi și intensificări ale vântului, potrivit ANM. Este vorba despre partea de Vest și de Sud a județului.

La Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Aiud, dar și în județ, vremea va rămâne călduroasă, cu temperaturi de până la 19 grade Celsius, dar va ploua destul de mult.

Va ploua și în Munții Apuseni, la Câmpeni, Abrud și Roșia Montană.

La nivel național, din dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie și până în seara de joi, 14 noiembrie în Munții Banatului, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 25 – 30 l/mp și izolat peste 40­­ l/mp, anunță meteorologii români.

Fenomene și zone vizate: ploi în general moderate cantitativ
Interval de valabilitate: 13 noiembrie, ora 08 – 14 noiembrie, ora 18

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Fenomene extreme au avut loc acum câteva ore în județul Hunedoara unde cinci maşini au fost avariate în oraşul Hunedoara, după ce bucăţi din acoperişurile unor blocuri au fost smulse de vânt şi au căzut peste autoturisme.

vand

Pompierii au mai intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil, care au blocat un drum.

vant

Potrivit ISU Hunedoara, din cauza copacilor puşi la pământ de vântul puternic a fost blocat drumul care leagă localităţile Peştiş şi Almaş.

Foto: ISU Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax