Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANM: Prognoza meteo până în luna decembrie. Vezi ce temperaturi vor fi şi când ne vom putea aștepta la ninsoare

Publicat

cer, vremea, meteo

cer, vremea, meteo Administraţia Naţională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru lunile octombrie-decembrie. Temperaturile se vor menține peste mediile anuale până în luna decembrie. Precipitațiile se vor situa peste medie în octombrie și noiembrie în vest, centru și nord-est.

În luna octombrie temperaturile medii lunare vor fi peste mediile multianuale în sud-estul şi local în sudul şi vestul ţării, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale.

Cantitățile lunare de precipitații vor înregistra în general valori peste normele climatologice în vestul, centrul și nord-estul țării, iar în restul zonelor vor fi apropiate de mediile multianuale.

Valorile termice în luna noiembrie se vor situa peste medii în sud-est și local în sud și vest, iar în restul zonelor acestea pot fi apropiate de limitele normale.

Cantitățile lunare de precipitații vor prezenta o tendință de creștere în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul, sudul și vestul țării unde local acestea vor fi apropiate de mediile climatologice.

În luna decembrie, valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale în aproape toata țara, local în sud-estul și sudul țării fiind posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decât în mod obișnuit.

Cantitățile lunare de precipitații se vor situa în limitele climatologice în majoritatea zonelor, local în centrul țării fiind posibile valori peste medii, iar în sud și vest sub norme.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax