Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANM: prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea până la începutul lunii octombrie

Publicat

toamna

ANM a publicat prognoza meteo pe patru săptămâni, pentru perioada 6 septembrie – 4 octombrie. După o săptămână cu temperaturi scăzute, sub mediile normale, urmează două săptămâni din luna septembrie cu vreme normală.

Începutul lunii octombrie va aduce temperaturi ușor sub cele normale în România.

METEO Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea la începutul lunii octombrie

Prognoza meteo – vremea: 6 – 13 septembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo – vremea: 13 – 20 septembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în sud-vest. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu o tendinţă uşor deficitară, local, în jumătatea estică a ţării.

Prognoza meteo – vremea: 20 – 27 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui uşor excedent, local.

Prognoza meteo – vremea: 27 septembrie – 4 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor sub cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă, vor fi local deficitare în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax