Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANM: Prognoza meteo pe regiuni până în 12 februarie. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Publicat

ANM a transmis prognoza meteo pe regiuni pentru următoarele două săptămâni. Prima săptămână din intervalul 30 ianuarie – 12 februarie va fi cu temperaturi oscilante apoi vremea începe să se încălzească. Maximele se vor încadra între 5 și 6 grade, iar minimele vor fi cuprinse în general între minus 2 și minus 6 grade.

Probabilitatea de precipitații este mai mare în prima săptămână, arată prognoza pe următoarele două săptămâni transmisă luni de Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea / prognoza meteo în BANAT: 30 ianuarie – 12 februarie

Temperatura maximă va avea variații mai ales în prima săptămână din interval; aceasta va crește în primele zile până la medii de 6…7 grade, apoi va fi în scădere până la valori de 1…2 grade.

În a doua săptămână din interval, valorile termice diurne vor avea tendința de creștere spre medii de 5…6 grade.

Citește și Vremea 30 ianuarie – 05 februarie: nopți geroase și ninsori. Un ciclon nordic își face simțită prezența și în România

Minimele termice, până spre finalul primei săptămâni, vor avea ușoare variații în jurul a -2 grade, apoi vor avea tendința să scadă până spre medii de -6…-4 grade, valori ce se vor menține și în a doua jumătate a intervalului.

Citește și Ciclonul polar ajunge în România. Ger năprasnic, cu temperaturi de -20 de grade Celsius. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Probabilitatea pentru precipitații mixte va fi mare mai ales în prima jumătate a intervalului, iar în jurul datei de 3 februarie vor fi posibile și cantități mai importante de apă.

Vremea / prognoza meteo în CRIŞANA: 30 ianuarie – 12 februarie

Temperatura maximă va crește în primele zile ale intervalului până în jurul a 5 grade, apoi va fi în scădere până la valori de 0…1 grad la finalul primei săptămâni. În a doua jumătate din interval, valorile termice diurne vor avea tendința de creștere spre medii de 4…5 grade.

Pe parcursul nopților, până spre finalul primei săptămâni, temperatura va avea ușoare variații în jurul a -2 grade, apoi vor avea tendința să scadă până spre medii în jurul a -6 grade, valori ce se vor menține și în a doua jumătate a intervalului.

Citește și VREMEA în ALBA, 30 ianuarie – 5 februarie: mai multe ninsori, nopți reci. Prognoza meteo în localități din județ

Probabilitatea pentru precipitații mixte va fi mare mai ales în prima săptămână, iar în jurul datei de 3 februarie vor fi posibile cantități mai importante de apă.

Vremea / prognoza meteo în TRANSILVANIA: 30 ianuarie – 12 februarie

Temperaturile diurne vor avea variații pe tot parcursul intervalului. În prima săptămână va exista o ușoară creștere spre medii de 2…3 grade (în primele zile), urmată de o scădere ce va duce temperaturile până la valori în jurul a -2 grade.

Pe parcursul nopților, până spre finalul primei săptămâni, temperatura va avea ușoare variații în jurul a -3 grade, apoi vor avea tendința să scadă până spre medii în jurul a -8 grade, valori ce se vor menține și în a doua parte a intervalului.

Precipitații, în general slabe, mai ales sub formă de ninsoare vor fi posibile pe tot parcursul intervalului, dar probabilitatea mai mare va fi în intervalul 2-5 februarie.

Vremea / prognoza meteo în MARAMUREŞ: 30 ianuarie – 12 februarie

La începutul intervalului valorile diurne vor fi în creștere până în jurul a 3 grade. Apoi, până la finalul primei săptămâni, vor fi în scădere spre medii de -2 grade. În a doua jumătate din interval, temperaturile maxime vor avea tendința de creștere spre medii de 1…2 grade.

Pe parcursul nopților, până în jurul datei de 3 februarie, temperatura va avea ușoare variații în jurul a -2 grade, apoi va avea tendința să scadă până spre medii de -9…-8 grade, valori ce se vor menține și în a doua jumătate a intervalului.

Probabilitatea pentru precipitații predominant sub formă de ninsoare va fi ridicată mai ales în prima săptămână, iar în zilele de 2 și 3 februarie vor fi posibile cantități mai importante de apă.

Vremea / prognoza meteo în MOLDOVA: 30 ianuarie – 12 februarie

Până în jurul datei de 2 februarie temperatura aerului va fi în creștere până la medii ale maximelor în jurul a 4 grade și ale minimelor spre -3 grade.

După această dată, pâna la finalul intervalului de anticipație, temperatura aerului va avea tendința de scădere; maximele vor ajunge la 1…2 grade, iar minimele se vor situa în jurul a -6 grade.

Vor fi posibile precipitații îndeosebi sub formă de lapoviță și ninsoare pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales în jurul datei de 5 februarie.

Vremea / prognoza meteo în DOBROGEA: 30 ianuarie – 12 februarie

Temperatura maximă va crește în primele zile ale intervalului până în jurul a 5 grade, apoi va fi în scădere până la 0 grade la finalul primei săptămâni.

În a doua jumătate din interval valorile termice diurne vor avea tendința de creștere spre medii de 3…4 grade. Pe parcursul nopților, până spre finalul primei săptămâni, temperatura va avea ușoare variații în jurul a -2 grade, apoi vor avea tendința să scadă până spre medii de -4 grade.

Vor fi posibile precipitații mixte pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales în jurul datei de 5 februarie.

Vremea / prognoza meteo în MUNTENIA: 30 ianuarie – 12 februarie

Valorile termice diurne vor crește în primele zile ale intervalului până în jurul a 6 grade, apoi vor fi în scădere până la 2 grade la finalul primei săptămâni. În a doua săptămână valorile termice diurne vor avea tendința de creștere spre medii de 4…5 grade.

Temperaturile minime vor avea ușoare variații pe aproape tot parcursul intervalului, între medii de -2 și -6 grade. Vor fi posibile precipitații mixte mai ales în intervalul 3…6 februarie.

Vremea / prognoza meteo în OLTENIA: 30 ianuarie – 12 februarie

Valorile termice diurne vor crește până în data de 2 februarie spre medii de 7…8 grade, apoi vor fi în scădere până la sfârșitul primei săptămâni, spre 4 grade.

În a doua săptămână din interval valorile termice diurne vor avea tendința de creștere spre medii de 5…6 grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații în jurul a -2 grade până în data de 3 februarie.

Apoi, valorile nocturne vor avea tendința de scădere ușoară spre -5 grade. Vor fi posibile precipitații mixte mai ales în intervalul 3…5 februarie.

Vremea / prognoza meteo LA MUNTE: 30 ianuarie – 12 februarie

Temperatura maximă va avea variații mai ales în prima săptămână din interval; aceasta va crește ușor în primele zile până la medii de -4 grade, apoi va fi în scădere până la valori de -8 grade.

În a doua săptămână din interval, valorile termice diurne vor avea tendința de creștere spre medii de -3…-2 grade. Minimele termice, până spre finalul primei săptămâni, vor avea ușoare variații în jurul a -10 grade, apoi vor avea tendința să scadă până spre medii de -12 grade.

După data de 7 februarie, valorile nocturne vor avea tendința de ușoară creștere, spre -8 grade.

Probabilitatea pentru precipitații sub formă de ninsoare va fi mare mai ales în prima săptămână, iar în intervalul 2-5 februarie vor fi posibile cantități mai importante de apă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax