Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANM: Prognoza meteo pentru intervalul 8 octombrie – 5 noiembrie

munti meteo

Publicat

Temperatura aerului va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea, valorile fiind mai ridicate. Nu va fi o toamnă ploioasă, pentru că precipitațiile vor fi în general deficitare în toate regiunile, spun meteorologi.

Vremea în octombrie 8-15 octombrie: Normele climatologice vor fi apropiate de mediile anuale, temperaturile minime situându-se în jurul valorii de 10 grade.

Vremea în octombrie 15 – 22 octombrie: Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în jumătatea vestică a teritoriului.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul normelor climatologice, exceptând regiunile vestice, nordice și centrale unde există posibilitatea ca acesta să fie ușor deficitar.

Vremea în octombrie 22 – 29 octombrie: Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Valorile minime prognozate sunt de 6-8 grade Celsius.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existând posibilitatea ca în sud-vestul țării regimul pluviometric să fie ușor excedentar.

Vremea în octombrie 9 octombrie – 5 noiembrie: Mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul valorilor normale ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax