Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANM, prognoza meteo săptămânală pentru luna septembrie. Meteorologii anunță cum va fi vremea în prima lună de toamnă

Publicat

ANM a emis prognoza meteo săptămânală pentru perioada 5 septembrie – 3 octombrie. Meteorologii anunță că temperaturile se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă. Precipitațiile acestea vor fi pe alocuri excedentare.

Prognoza meteo ANM: Săptămâna 05 – 12 septembrie 2022

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, iar în rest va avea o tendință spre deficit.

Prognoza meteo ANM: Săptămâna 12 – 19 septembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice și centrale.

Prognoza meteo ANM: Săptămâna 19- 26 septembrie 2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM: Săptămâna 26 septembrie – 03 octombrie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax