Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANOFM: 168 programe de formare profesională vor începe în luna iulie, la nivel național. Locuri disponibile în Alba

Publicat

ucenicie

Peste 2.800 de persoane vor participa, în luna iulie, la cursurile gratuite organizate la nivel național de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În județul Alba este programat un singur curs, respectiv de operator CNC, cu un număr de 20 de locuri disponibile.

Potrivit ANOFM, programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător în comerț (248); bucătar (215); agent de securitate (177); ospătar (chelner) vânzător în unitați de alimentație (125); comunicare în limba engleză (98); lucrător în cultura plantelor (98); inspector (referent) resurse umane (84); infirmieră (80); frizer, coafor, manichiură, pedichiură (76); mecanic auto (73).

În total, 2.809 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în iulie 2018.

Judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Vrancea (210 persoane), Dolj (196 persoane), Dâmbovița (182 persoane), Brașov (154 persoane), București (140 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa (https://www.anofm.ro/contacteaza-ne) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la secţiunea Formare profesională.

Vezi AICI prognoza cursurilor pentru luna iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax