Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANOFM: 2.359 locuri de muncă vacante, în Spaţiul Economic European. Ce posturi sunt disponibile pentru români în străinătate

Publicat

locuri de munca

locuri de munca Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă transmite că în această perioadă sunt disponibile 2.359 locuri de muncă în Spaţiul Economic European, prin intermediul reţelei Eures. Majoritatea sunt în Spania, Marea Britanie şi Germania.

În Spania sunt 800 locuri de muncă pentru muncitori necalificați în agricultură și unul pentru maseur.

Danemarca oferă 400 de locuri de muncă la cules de mazăre, iar Portugalia are disponibile tot 400 de locuri de muncă în agricultură.

Marea Britanie oferă 270 de locuri de muncă pentru îngrijitor persoane/infirmier (60), asistent medical (60), bucătar (50), îngrijitor persoane (40), asistent medical generalist (20), bucătar șef (20) și ajutor de bucătar (20).

În Germania, sunt 174 de locuri de muncă: 50 pentru asistenți medicali generaliști, 20 pentru operatori mașini și centrale, 13 pentru bucătari, 11 pentru ospătari, 10 pentru barmani, 10 pentru persoane în gastronomia de sistem, 10 pentru agenți de securitate, 10 pentru agenți de pază, cinci pentru asistenți manager, cinci pentru electricieni industriali, patru pentru operatori mașini și instalații optice, trei pentru electromecanici, trei pentru lucrători în producție, două pentru mecanici industriali, două pentru tehnicieni sisteme de securitate (alarmă și supraveghere), două pentru mecatroniști, două pentru electricieni, unul pentru opticieni, unul pentru operatori CNC (strungar/frezor), unul pentru asamblor-montator (lucrător în producție), unul pentru tehnicieni fizică de laborator, unul pentru visual designer, unul pentru mecanici (mașini prelucrare cauciuc și mase plastice), unul pentru electroniști, unul pentru muncitori necalificați în domeniul prelucrării metalelor, unul pentru vopsitori industriali, unul pentru mecanici auto (camioane) și unul pentru mecanici industriali.

Republica Cehă – 162 de muncitori, respectiv 50 de lucrători în producție, 50 de operatori, 50 de șoferi transport marfă — internațional, 10 lucrători în prelucrarea lemnului, un analist IT service desk și un analist suport software.

Suedia oferă 87 de locuri de muncă, astfel: 20 — femeie de serviciu, 15 — vopsitor auto, 10 — dezvoltator software, 10 — mecanic auto, 10 — tinichigiu auto, șase — inginer testare software, cinci — dezvoltator software sisteme integrate, cinci — arhitect sisteme software, doi — specialist rețea transmisie Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP), unul — dezvoltator Java Script/Node.JS, unul — programator (securitatea rețelelor), unul — arhitect software, unul — dezvoltator Web Front-End.

Norvegia are libere trei locuri de muncă, două pentru lucrători în târg și unul pentru doctorand în departamentul biomedical, iar Belgia caută un tehnician, iar Ungaria are disponibile șase locuri de muncă pentru mecanici agricoli. De asemenea, Polonia oferă 25 locuri de muncă pentru 20 de consultanți de călătorie, trei pentru lăcătuși/sudori, unul pentru un dezvoltator internet, unul pentru PHP developer (programator aplicație), iar Irlanda oferă doar un loc de muncă de tehnician.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax