Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANOFM Bucureşti prelungeşte perioada de selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania, până în 22 februarie 2012

Publicat

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţie de Muncă Bucureşti anunţă prelungirea perioadei de selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să lucreze pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară, minim două luni. Întrucât din 16 noiembrie până în 27 ianuarie au fost ocupate doar 54 din cele 150 de posturi disponibile, ANOFM a prelungit termenul de depunere a dosarelor până în data de 22 februarie 2012.

Acest program se adresează studenţilor şi masteranzilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, cu cunoştinţe foarte bune de limba germană şi care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, colegiu tehnic sau colegiu.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente: copie a actului de identitate valabil (opţional paşaport), adeverinţă de la facultate care să specifice tipul de cursuri şi anul de studiu, adeverinţă de la facultate „Immatrikulationsbescheiningung” (formular tipizat ZAV Bonn), dovada acreditării în cazul unei facultăţi particulare, copie a foii matricole (cu excepţia studenţilor în anul I de studiu), scrisoare de recomandare de la un profesor universitar şi 3 fotografii tip buletin.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 6-22 februarie 2012, între orele 9.00 şi 15.00, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, de pe strada Avalanşei, nr. 20-22, sector 4, parter, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere. Cei interesaţi pot să sune la numerele de telefon 021.337.21.94 sau 0758.236.632.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax