Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANOFM prelungeşte perioada de selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania

Publicat

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prelungeşte perioada de selecţie pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanţei de vară. Acest lucru se datorează discuţiilor purtate în vederea flexibilizării condiţiilor de participare şi ocupării a cât mai multe posturi. La selecţie vor putea participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri la zi, la orice facultate acreditată conform legii, inclusiv cei din ultimul an de studii.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 7-25 februarie 2011, între orele 9.00–15.00, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, str. Avalanşei nr. 20-24, parter, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere. Mai multe amănunte AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax