Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Anotimpul recoltelor scoate hoții pe câmp. Amenzi de 4000 de lei într-o singură zi pentru furturi de produse agricole

Publicat

În anotimpul recoltelor, polițiștii din Alba au intensificat controalele pentru depistarea acelor persoane care își fac aprovizionarea cu produse agricole de pe terenurile vecinilor. Doar într-o singură zi, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 3.970 de lei și au recuperat mai mulți saci porumb și struguri.

Marţi, 4 septembrie, între orele 20.00 şi 24.00, poliţiştii din Ocna Mureş au organizat o acţiune pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea infracţiunilor de furt de pe câmp. Au verificat 27 de autovehicule, au legitimat 32 de persoane şi au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.970 lei,

În jurul orei 21.00, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea i-au depistat pe S.N. (22 de ani), C.A.I. (22 de ani) şi C.V.N. (24 de ani), toţi din comuna Unirea, care au sustras 5 saci cu ştiuleţi de porumb de pe un teren, situat în locul numit Şes, aparţinând unui cetăţean din localitate.

Faţă de cei 4 suspecţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

 

La data de 04.09.2012, în jurul orelor 04.20, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă, au prins în flagrant 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani, toţi din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce transportau cu ajutorul unei căruţe, 9 saci cu struguri sustraşi de pe o parcelă aparţinând unei societăţi comerciale din Jidvei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat societăţii păgubite iar faţă de cei 4 bărbaţi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax