Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Ansamblul ,,Dor Teiușan”, dotat cu costume populare și sonorizare, cu ajutorul Primăriei și GAL ,,Pe Mureș și pe Târnave”

Publicat


Ansamblul ,,Dor Teiușan” va avea costume populare noi și va beneficia și de sistem de sonorizare și material de promovare, prin contribuția Grupului de Acțiune Locală ,,Pe Mureș și pe Târnave”.

”În urma demarării unui proiect important de către Primăria orașului Teiuș cu această organizație, Ansamblul ,,Dor Teiușan” a reușit să se doteze cu costume populare de zonă, costume populare maghiare și romme, sonorizare și materiale publicitare.

Primăria orașului Teiuș și Ansamblul ,,Dor Teiușan”, mulțumesc Grupului se Acțiune Locală pentru susținere, implicare, ajutor”, transmit reprezentanții administrației locale.

Ședința anuală a Grupului de Acțiune Locală ,,Pe Mureș și pe Târnave”, condus de către Viorica Vîlcea, s-a desfășurat joi la Teiuș.

sursa foto: Facebook – Datini teiușene


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Zebrele” nevăzute de la Alba Iulia. Trecerile de pietoni slab iluminate, pericol pentru cetățenii orașului

Publicat

Lumina de intensitate scăzută din zona trecerilor de pietoni este unul dintre factorii care pun în primejdie viața trecătorilor pe timp de noapte. În municipiul Alba Iulia există o singură trecere de pietoni iluminată suplimentar, amplasată în urmă cu aproximativ un an, pe strada Cloșca, printr-un proiect pilot. Pe lângă iluminat, vizibilitatea șoferilor în zona […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi bărbați din Alba au MURIT în ACCIDENT pe DN 7, la Mintia. Impact violent între o autoutilitară și un TIR

Publicat

Doi bărbați din județul Alba și-au pierdut viața, joi seara, într-un accident rutier grav petrecut pe DN 7 Deva – Arad, la Mintia. Aceștia se aflau într-o autoutilitară care s-a izbit de un TIR. UPDATE 1: Potrivit ISU Hunedoara, pompierii deveni au intervenit cu echipaje specializate în descarcerare şi prim ajutor.   Pompierii şi echipajul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Turiștii anilor `80: Cu sania și schiurile pe o Dacia 1300 înmatriculată în Alba. Cum era vacanța de iarnă

Publicat

O imagine rară din anii `80 cu o Dacia 1300, una dintre mașinile care au scris istorie în România, a devenit virală pe rețeaua de socializare Facebook. Pe un drum înzăpezit, autoturismul înmatriculat în județul Alba transporta mai multe persoane, cel mai probabil aflate în vacanță. Nu lipsesc nici „accesoriile” de sezon, o pereche de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Clădirea Primăriei din comuna Unirea va fi mansardată. Investiție de peste 120.000 de euro

Publicat

Clădirea Primăriei din comuna Unirea va mansardată, printr-un proiect în valoare de 120.000 de euro. Amenajarea podului presupune, printre altele, crearea unei săli de ședințe și a două birouri.  Primăria comunei Unirea a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind execuția lucrărilor pentru „amenajarea podului existent la clădirea primăriei Comunei […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate