Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ansamblul ,,Dor Teiușan”, dotat cu costume populare și sonorizare, cu ajutorul Primăriei și GAL ,,Pe Mureș și pe Târnave”

Publicat

Ansamblul ,,Dor Teiușan” va avea costume populare noi și va beneficia și de sistem de sonorizare și material de promovare, prin contribuția Grupului de Acțiune Locală ,,Pe Mureș și pe Târnave”.

”În urma demarării unui proiect important de către Primăria orașului Teiuș cu această organizație, Ansamblul ,,Dor Teiușan” a reușit să se doteze cu costume populare de zonă, costume populare maghiare și romme, sonorizare și materiale publicitare.

Primăria orașului Teiuș și Ansamblul ,,Dor Teiușan”, mulțumesc Grupului se Acțiune Locală pentru susținere, implicare, ajutor”, transmit reprezentanții administrației locale.

Ședința anuală a Grupului de Acțiune Locală ,,Pe Mureș și pe Târnave”, condus de către Viorica Vîlcea, s-a desfășurat joi la Teiuș.

sursa foto: Facebook – Datini teiușene

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax