Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ansambluri irlandeze și rusești la Festivalul de Dansuri Tradiționale de la Vinerea

Publicat

Festivalul de dansuri tradiționale de la Vinerea (Cugir) se desfășoară sâmbătă și duminică, în „poiana cu goruni” din localitate. Ansambluri românești şi străine de renume vor susține un program special destinat publicului.

Au fost invitate ansambluri de dansuri tradiţionale din Ucraina, Irlanda, Ungaria, Grecia și România. Manifestarea cultural-artistică este organizată de Primăria orașului Cugir, Consiliul Local și Casa de Cultură.

Sâmbătă, evenimentul va debuta cu atelierele de dans, de la ora 16.00 și se va încheia la ora 19.00, când va avea loc un spectacol de muzică ușoară oferit tinerilor de trupa Casei de Cultură:„ Milenium C”. Duminică, de la ora 12.00, va fi parada portului popular, urmată apoi de programul de dansuri tradiționale oferite de invitați de renume. Seara se va încheia cu un recital al trupei „Venera”.

Printre ansamblurile care vor urca pe scena din Vinerea, va fi ansamblul local „Câmpul Pâinii”, Ansamblul „Ciuleandra” Târgoviște, Ansamblul „Irish Way” (dansuri irlandeze), Ansamblul „Efthimos” (greceşti) și Ansamblul Kolomeika (cu dansuri ucrainiene și rusești).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax