Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anti-vaccinistul infectat cu Covid s-a sucit de două ori: A șters postarea prin care îndemna la vaccinare și mulțumea medicilor

Publicat

Erno Kovacs, un cunoscut protestatar anti-restricții și anti-vaccinare din Zalău, a ajuns în spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, un virus despre care credea că nu există. Medicii și-au făcut datoria ca de fiecare dată, iar acum este mai bine. 

Acesta a publicat marți o fotografie pe Facebook de pe patul de spital și le-a transmis cunoscuţilor să se vaccineze cât mai repede posibil. La scurt timp însă, după ce fotografia s-a viralizat, bărbatul a șters postarea de pe rețeaua de socializare. 

„Vaccinaţi-vă, dragii mei! Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsaţi să treacă timpul! Îmi pare rău că am fost contra vaccinării şi contra Covid! Am să promovez vaccinul”, a scris, marţi, pe Facebook, Erno Kovacs, alături de o fotografie de pe patul de spital.

„Medicii sunt într-adevăr nişte eroi, trebuie respectaţi. Îmi aplec capul în faţa lor şi îmi cer iertare pentru neîncrederea pe care am avut-o în ei”, a mai scris bărbatul.

Postarea publicată de bărbat a fost ștearsă mai apoi de pe pagina de Facebook.

În 24 septembrie el distribuia pe Facebook invitaţia la protestul din 2 octombrie din Capitală, iar în 28 martie a postat mai multe fotografii în care apare alături de Diana Şoşoacă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornel

    joi, 07.10.2021 at 12:05

    Îmi place asta cu” medicii și-au făcut datoria ca de fiecare dată”!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax