Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Antrenament cu public pentru CS Universitatea Alba Iulia în turul întâi al Cupei României. Două echipe din Alba merg mai departe

Publicat

Turul întâi al Cupei României s-a desfășurat miercuri, 2 august, iar în urma meciurilor disputate două echipe din Alba merg mai departe. 

Cel mai așteptat meci a fost cel dintre cele două echipe din Alba Iulia: CS Universitatea și CSM Unirea Alba Iulia. 

Pe stadionul de la Galtiu, CS Universitatea Alba Iulia a făcut instrucție cu rivalii din oraș, CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir a câștigat la Avrig, în vreme ce CS Ocna Mureș a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Sănătatea Cluj.

CS Unirea Alba Iulia versus CSM Unirea Alba Iulia

Bruno Vienescu debutează cu dreptul pe banca celor de la CS Universitatea Alba Iulia și se impune cu 5-0 în fața celor de la CSM Unirea Alba Iulia.

Cu aproape tot lotul plecat în cantonamentul de la Câmpulung Muscel, CSM Unirea Alba Iulia a abordat acest duel cu echipa secundă, comanda băncii tehnice fiindu-i încredințată lui George Țălnar, antrenorul echipei CSM Unirea Alba Iulia 2, formație ce va activa în Liga 4.

După 90 de minute în care „studenții” s-au distrat cu puștii Unirii Alba Iulia, concluziile sunt simple: s-a jucat la o singură poartă, fără ca „alb-negrii” să pună mari probleme blocului defensiv al Universității.

Lotul Universității Alba Iulia a suferit schimbări majore în această perioadă de mercato, cel mai de răsunet transfer al acestora fiind mijlocașul Alexandru Giurgiu care a și înscris în poarta apărată de Negrușa.

Pentru CSM Unirea Alba Iulia, pe lângă „tinerele speranțe” ale clubului, au evoluat și doi seniori: Andrei Bârdea și Alexandru Lupea. Bârdea revine după o accidentare care l-a oprit din a merge în cantonament alături de colegii săi.

Golurile partidei au fost înscrise de Vasinc, Pîntea (de două ori), Kilyen și Giurgiu.

Metalurgistul Cugir câștigă la Avrig

Cugirenii încep și ei foarte bine noua stagiune și se impun cu 4-1 în deplasarea de la Avrig.

Formația pregătită de Lucian Itu a deschis scorul în prima repriză prin decarul Paul Păcurar, urmând însă să fie egalați în debutul reprizei secunde.

O dublă a lui Tudor Șaucă și un gol pe final de meci al lui Alin Dohotariu au risipit până la urmă orice urmă de dubiu la adresa echipei care va avansa în competiție.

Curtat intens de Viitorul Sântimbru, Ciprian Selagea a jucat în acest prim meci oficial al sezonului pentru Metalurgistul Cugir.

CS Ocna Mureș pierde pe teren propriu cu Sănătatea Cluj

După ce la capătul primelor 10 minute din meci, tabela indica 2-0 în favoarea gazdelor de la CS Ocna Mureș, „virușii verzi” au reușit într-un final să întoarcă scorul și să obțină calificarea în turul 2 al Cupei României.

Parcursul jucătorilor din Ocna Mureș în această competiție se încheie prematur, după ce în ediția trecută a Cupei României, CS Ocna Mureș scria una dintre cele mai frumoase file din istoria fotbalului din Alba, atingând faza grupelor.

Antrenorul din Aiud, Gabriel Cotoară alături de Gloria Geoagiu se califică în turul 2

Antrenorul din Aiud, Gabriel Cotoară, continuă seria rezultatelor remarcabile la cârma Gloriei Geoagiu, campioana absolută a fotbalului hunedorean în sezonul 2022/2023.

CS Gloria Geoagiu a învins pe teren propriu CS Armata Aurul Brad cu scorul de 3-1, grație reușitelor lui Creciunesc și Timotei Bacrău, cel din urmă trecându-și în cont o dublă.

Ținând cont de criteriul geografic al împerecherii echipelor, Gloria Geoagiu ar putea întâlni în turul 2 chiar una dintre cele două echipe din Alba calificate mai departe.

Tudor Itu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax