Connect with us
Publicitate

AIUD

Antrenament extrem pentru Ultra Arctic. Levente Polgar, în pantaloni scurți, pe Parângul Mic, la cota 2074

Publicat

YouTube video

Sportivul aiudean Levente Polgar a participat la Parângul Night Challenge, o competiție nocturnă dedicată pasionaților de sporturi de iarnă și alergare. Pentru Levi, această competiție a fost un antrenament în vederea participării la Ultra Arctic, cel mai dur ultramaraton din lume, unde va trebui să străbată zone cu temperaturi care pot ajunge la minus 50-60 de grade celsius.

Din acest motiv, Levente Polgar a alergat toată cursa în tricou și pantaloni scurți, prin zăpadă, pe Parângul Mic, până la cota 2074. Acesta a început un antrenament dur, încă de acum câteva săptămâni, în încercarea de a-și pregăti corpul pentru cea mai importantă cursă din cariera lui de până acum.

Levi va pleca la Ultra Arctic 6633 la începutul lunii martie. El va trebui să parcurgă cele 350 de mile ale curse (550 de kilometri), ceea ce înseamnă, printre altele, să treacă prin zone cu temperaturi de – 50, chiar – 60 de grade Celsius.

Ultramaratonistul din Aiud va trebui să se descurce în nordul extrem al Canadei, în condiții foarte grele, pentru care sunt necesare aptitudini fizice dar și psihice deosebite. „Nu merg pe ideea de a arăta cuiva ce pot sau că pot. Îmi doream doar un challenge mult mai greu decât suportam eu”, a explicat Levi.

Parângul Night Challenge este organizat de Asociația Bike&Run Petroșani în colaborare cu Hotel Rusu, Direcţia Judeţeană pentruTineret şi Sport Hunedoara și de Primaria municipiului Petroşani.

FOTO: Ana Maria Roman

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax