Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Antrenorul și jucătorii echipei FC Unirea, afectați de modificarea programului. Pascal: ”Nu ne pică bine incertitudinea asta”

Publicat

Amânarea revenirii la pregătire a echipei Unirea Alba Iulia dă bătăi de cap atât antrenorului Stelian Gherman, cât și jucătorilor din lotul echipei albaiuliene.

Dacă principalul Unirii, Stelian Gherman trebuie să-și schimbe tot programul, de partea cealaltă jucătorii par deranjați de incertitudinea din curtea grupării din Alba Iulia. ”Ne afectează faptul că schimbăm programul și încercăm să facem programul cât mai aproape de ce e nevoie. Din punct de vedere fotbalistic, mă afectează acest lucru. Eu mi-am făcut un plan, dar sperăm să le programez pregătirea băieților în așa fel să ne prindă campionatul în plină formă”, a declarat, pentru Alba24.ro, Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Căpitanul albaiulienilor a acceptat să vorbească și el despre problemele din cadrul FC Unirea Alba Iulia. Adrian Pascal a mărturisit că această amânare le-ar putea afecta performanțele fotbaliștilor în timpul campionatului. ”S-ar putea să ne afecteze acest lucru. Nu ne pică bine incertitudinea asta, incertitudinea la o echipă destabilizează. Normal, o pregătire se face în șase săptămâni, acum trecem mai repede peste perioada de acomodare și atunci ar fi timp pentru o pregătire completă”, a declarat Adrian Pascal, portarul și căpitanul echipei Unirea Alba Iulia. Acesta a adăugat că problemele financiare ale echipei din Alba Iulia nu ar afecta fotbaliștii în anumite condiții: ”Nu ne afectează problema cu banii, ne afectează dacă plecăm în cantonament fără bani. Așa, dacă ne chemau luni fără bani nu cred că ne afecta, perioada mai grea e cea de cantonament”.

Problemele financiare ale echipei au stricat transferurile lui Gherman

Cel mai afectat de vicisitudinile echipei din Alba Iulia este antrenorul Gherman, acesta planificându-și unele achiziții care se dovedesc a fi zadarnice. ”M-am orientat pe piața transferurilor, dar, dacă sunt anumite probleme financiare, dacă italienii ne-au încurcat, nu știu dacă mai avem ce să mai luăm. Încercăm să facem ceva bine cu acești copii. Am vrut și eu mai mult, dar trebuie să lucrăm cu ce avem și acești copii au talent”, a spus Stelian Gherman.

Totuși, principalul albaiulienilor are și un motiv de fericire în intersezon, asta deoarece Bogdan Bucurică și-a prelungit cotnractul cu Unirea Alba Iulia. ”Am spus și o repet, Bucurică este un jucător de Liga I, este un jucător de caracter și a dat dovadă că este un om de cuvânt. Conducerea aministrativă s-a înțeles cu el și eu m-aș bucura să-l am în lot în retur”, a concluzionat Gherman.

Dacă Mihai Dăscălescu nu a oferit un termen pentru amânarea pregătirilor, antrenorul Gherman spune că echipa pe care o pregătește va reveni la antrenamente pe 23 ianuarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax