Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Antrenorul din Alba Iulia, Lucian Nicolescu o pregătește fizic pe Irina Begu la Wimbledon: O echipă din care ador să fac parte

Publicat

Lucian Nicolescu, antrenorul de pregătire fizică, din Alba Iulia se află în aceste zile la Wimbledon, alături de numărul 30 mondial al tenisului, Irina Begu. 

Antrenorul din Alba Iulia se ocupă de partea fizică a sportivei, în timp ce aspectele kinetoterapeutice sunt acoperite de soția acestuia Irina. 

Într-o scurtă pauză, Lucian a oferit pentru alba24.ro, câteva detalii legate despre activitatea sa la Wimbledon alături de Irina Begu.

”Lucrez cu Irina de la sfârșitul anului trecut. Ca antrenor de pregătire fizică antrenez forța, viteza și rezistența. Iar de aspectele kinetoterapeutice se ocupă soția mea, Nicoleta Nicolescu, de care sunt foarte mândru și o felicit de câte ori am ocazia.

Mă bucur să fiu alături de Irina și antrenorul de tenis Victor Crivoi la Wimbledon. Este o echipă din care ador să fac parte, fiind încântat de profesionalismul Irinei și colegialitatea lui Victor. Așa echipă să tot ai!

Totodată, Wimbledon este turneul meu preferat. Este un privilegiu să fiu parte dintr-un asemenea eveniment. Este a 4-a editie de Wimbledon la care particip, în anii trecuți fiind aici cu Marius Copil, ori cu Horia Tecău”, a declarat pentru alba24.ro, Lucian Nicolescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax