Connect with us
Publicitate

SPORT

Antrenorul Gherman, gândit înaintea meciului cu Chindia. Jocurile anterioare îi dau bătăi de cap principalului Unirii

Publicat

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Stelian Gherman are bătăi de cap înaintea jocului cu Chindia Târgoviște, iar problemele nu sunt cauzate de accidentări sau suspendări, ci de prestația echipei din jocurile anterioare.

Prestațiile fotbaliștilor din meciul cu Baia Mare și Luceafărul îl pun serios pe gânduri pe Gherman, acesta sesizând și o ușoară cădere de formă a echipei. ”Puțin sunt gândit pe partea jocului, ținând cont de ultima noastră prestație de pe teren propriu și de la Baia Mare. Suntem într-o cădere mică de formă, ceea ce este normal, pentru că am utilizat cam aceiași jucători, până în această etapă”, a declarat principalul Unirii Alba Iulia.

În ciuda ultimelor rezultate, antrenorul Stelian Gherman rămâne optimist și speră ca echipa lui să depășească aceste momente. ”Mergem să scoatem un rezultat pozitiv, în această săptămână jucătorii au realizat că, fără a depune efort și fără a fi pregătit mental pentru orice meci, nu contează că joci cu locul unu sau cu ultima clasată. Eu am simțit că sunt motivați pentru a merge la Târgoviște, să jucăm și să ne dăruim”, a mai spus Gherman.

Echipa probabilă: Pascal – Bâlu, Camara, Pistol, Bucurică – Oara, Plenicianu, Petcuț, Giurgiu – Mureșan, Pecarov.

Partida de la  Târgoviște va fi arbitrată de Zoltan Iosif Erdei (Slatina) la centru, ajutat la cele două „tușe” de Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) şi Ionuţ Babadac (Alexandria), rezervă Daniel Decă (Brăila).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax