Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Anul acesta, mielul de Paşti nu se cumpără, se fură. Poliţiştii au pus deja ochii pe infractori

Publicat

Apropierea Sărbătorilor de Paşti îi determină pe unii dintre cetăţeni să se gândească cu îngrijorare la ce vor aşeza pe masa pascală. Dat fiind faptul că, anul acesta, preţul unei kilogram de carne de miel se anunţă a fi considerabil mai mare, oamenii sunt dispuşi să procure animalele, chiar la limita legii.

Agenţii Postului de Poliţie Valea Lungă au fost sesizaţi, marţi, de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că dintr-o anexă a locuinţei sale a fost sustras un miel. La scurt timp după ce au fost anunţaţi, oamenii legii i-au identificat pe principalii suspecţi: trei tineri în vârstă de 20, 22, respectiv 27 de ani, din comuna Valea Lungă. Aceştia au sustras mielul din curtea imobilului, în cursul nopţii de luni spre marţi. Poliţiştii au constatat că tinerii au sacrificat mielul, pentru a-l consuma la o petrecere organizată de cei trei. Cercetările sunt continuate faţă de suspecţi, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Potrivit aprecierilor crescătorilor de animale, anul acesta, preţul unui kilogram de carne de miel variază între 9 lei şi 15 lei în viu şi 30 de lei kilogramul la carcasă, cu aproximativ 30% mai scump decât anul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax