Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anul Calului de Lemn: Previziunile horoscopului chinezesc în 2014. Vezi cum se prezintă viitorul pentru politicienii din Alba

Publicat

Astrologii spun că Anul Calului este un an încântător pentru toți. Viața va fi agitată și presărată cu aventuri. Oamenii vor descoperi că sunt nesăbuiți, romantici și imprudenți. Un an în care au loc multe promovări. Ne vom simți cu totul minunat mergând la pas cu fermecătorul Cal. Este timpul când deciziile și proiectele sunt finalizate rapid și cu maximă eficiență. Cuvântul de ordine va fi ACȚIUNEA!

Horoscop chinezesc

Totul merge ca pe roate și trebuie să fiți atenți să nu va forțați prea tare. Va fi un an binecuvântat, însă obositor. Bucurându-te și fiind frust în același timp, liniștea acestui an va fi plătită cu rezervele de energie, de aici și o ușoară epuizare.

Este un moment bun pentru a face toate ciudățeniile la care ai putut visa vreodată. Ascultă-ți inima! Vântul se poate schimba continuu, însă odată ce ți-ai ales drumul, urmează-ți intuiția. Planificarea, tărăgănarea și amânarea nu mai trebuie să existe în vocabularul vostru. Influența impulsivă a calului coroborată cu încrederea de sine vor dicta acțiunile și sentimentele în întregime. Tonifiant și regenerativ, neastâmpăratul Cal va accelera pulsul și va aduce tensiune și stres în viața tuturor. Tempoul Calului este rapid, dispoziția sa este sangvinică, însă inconstantă. Este un an excelent pentru improvizații și invenții. Fiți cutezători, îndrăzneți, șocanți, chiar!

Iată cum arată Anul Calului de Lemn pentru fiecare zodie în parte și cum se prezintă viitorul pentru câțiva politicieni din Alba, dintre care cei mai mulți sunt nativi ai zodiilor Tigrului, Dragonului, Câinelui, Mainuței și nu numai. Vedeți mai jos cum vor evolua aceștia într-un an cu două seturi de alegeri: europarlamentare și prezidențiale.

Anul Calului pentru Șobolan

Se prevede un an dificil. Trebuie să fii foarte conservator în evaluări sau în angajarea afacerilor pentru că acest an te forțează să te bucuri mai mult și să-ți cheltui banii, sau să te angajezi în procese juridice. Vei fi obligat să faci datorii și nu îți vei putea recupera banii creditați altora. Afacerile sentimentale nu se vor termina cu bine în acest an.

Anul Calului pentru Bou

Un an zbuciumat și pentru Bou. Vei fi copleșit de afaceri financiare sau de o iubire nefericită și poți suferi un regres în buget sau poți fi implicat în accidente. O stare de suferință grea poate genera întârzieri neașteptate și te va face incapabil să onorezi niște angajamente. Cei mai negri nori vor apărea în toamnă.

Anul Calului pentru Tigru (Florin Roman, Teodor Atanasiu, Paul Voicu)

Un an foarte fericit și foarte bun. Lucrurile se vor desfășura calm și se prevăd promovări și evidențieri. Va fi un an în care Tigrul va face ușor rost de bani și chiar va fi capabil să economisească sau să obțină venituri suplimentare. Vor fi multe serbări și celebrări acasă și vești foarte bune.

Anul Calului pentru Iepure

Un an bun pentru Iepure, norocul venind din partea unor oameni foarte binevoitori, care vor fi fericiți să uzeze de influența lor pentru beneficiul său. Nu vei fi necăjit de scandaluri sau îmbolnăviri și de aceea vei fi în stare să-ți recuperezi pierderile avute. Vei avea mult de călătorit sau vei petrece mult timp în distracții și chefuri.

Anul Calului pentru Dragon (Alexandru Pereș, Clement Negruț, Alin Cucui)

Un an amestecat plin de incertitudini și suprize. Unele vești te pot supăra sau îți pot schimba viața temporar, deși problemele tind să se rezolve în timp singure. Asta dacă nu te încăpățânezi sau devii agresiv. Nu va fi ușor, mai ales că vei fi copleșit de griji reale.

Anul Calului pentru Șarpe

Un an energic pentru Șarpe. Trebuie să-ți înfrânezi emoțiile și să nu te pripești dacă vrei ca toate dorințele să ți se împlinească. Probleme nerezolvate și necazuri îți pot afecta sănătatea. Cu toate acesta, va fi un an excelent, pentru că norii negri vor fi trecători.

Anul Calului pentru Cal (Sorin Ioan Bumb)

Un an bun și prosper pentru Cal. Promovări și evidențieri merituoase îți vor aduce satisfacție și fericire. Planurile sunt îndeplinite fără mari eforturi și vei fi norocos în tot ce vei întreprinde. Ești predispus la îmbolnăviri contagioase, nu este recomandat să vizitezi oameni bolnavi și sa te expui inutil. Nu trebuie să rupi prietenii sau asociații în acest an.

Anul Calului pentru Oaie (Ioan Dîrzu)

Un an liniștit și calm. Nu vei avea mari probleme acasă sau în activitate. Vei putea să controlezi scena din culise și să depășești toate obstacolele din calea ta. Se prevede o ușoară îmbolnăvire sau infecție, dar în general se va prospera în acest an. Unele probleme care te-au necăjit în trecut se vor preschimba într-o binecuvântare mascată.

Anul Calului pentru Maimuta (Mircea Hava)

Un an excelent pentru Maimuță, deși va face față necazurilor și frustrărilor. Dificultățile tale se vor stinge încet, asta dacă nu îți scufunzi singur barca și nu mai renunți la pretenții. Un an în care va trebui să te aliezi cu oponenții atunci când e clar că nu-i vei putea învinge. Pentru a reuși trebuie să fii conservator și un fin observator.

Anul Calului pentru Cocoș

Un an plin de încercări în care trebuie să aștepți prea mult și prea multe din cauza obstacolelor din drumul tău. Un an bun pentru a face politică sau a te folosi de diplomație pentru că vei avea de făcut multe compromisuri cu dușmanii. În activitatea ta sunt probabile unele momente nefericite sau unele certuri. Se prevăd vești bune în familie.

Anul Calului pentru Câine (Ion Dumitrel, Oana Badea)

Un an de expansiune și progres, dat fiind că se prevăd promovări și câștiguri financiare reale și te vei găsi în vârful puterii și al norocului. Unele vești rele acasă, sau pierderea unor lucruri mici, apropiate, vor întuneca puțin orizontul tău. Cu toate acestea, vei călători mult și vei petrece mult. Un an în care va trebui să-ți folosești foarte mult intelectul.

Anul Calului pentru Mistreț (Călin Potor)

Un an foarte bun dacă vei evita speculațiile riscante și nu vei încredința altuia banii tăi. Beneficiile, care altă dată ți se refuzau, vor veni acum din toate direcțiile, iar problemele dificile din trecut se vor transforma într-o binecuvântare reală. Un an prosper și bogat pentru familie și carieră.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax