Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anul Nou Chinezesc 2024 începe sâmbătă, 10 februarie. Previziuni pentru Anul Dragonului de Lemn: inovație, creativitate și progres

Publicat

Anul Nou Chinezesc 2024 începe sâmbătă, 10 februarie. Previziuni pentru Anul Dragonului de Lemn: inovație, creativitate și progres.

Cele 12 animale din horoscopul chinezesc sunt Șobolanul, Boul, Tigru, Iepurele, Dragonul, Șarpele, Calul, Capra, Maimuța, Cocoșul, Câinele și Porcul (uneori, în unele zodiace, poate avea înțelesul de animal sălbatic – mistreț).

Fiecare animal are trăsături specifice și se spune că influențează personalitatea și destinul unei persoane.

În plus, fiecare an este asociat cu unul dintre cele cinci elemente, astfel încât fiecare ciclu de 12 ani este caracterizat de o combinație unică de animal și element.

Ciclurile se repetă, iar oamenii sunt clasificați în funcție de anul, luna și ziua în care s-au născut.

Data se schimbă în fiecare an, dar este întotdeauna undeva în perioada 21 ianuarie – 20 februarie, conform  chinahighlights.com.

Dragonul este adesea asociat cu puterea, norocul și succesul. Anul Dragonului de Lemn poate aduce o energie intensă și un sentiment de încredere în sine.

Asocierea cu Lemnul, se poate spune că acesta aduce stabilitate și rezistență în fața provocărilor, dar și inovație și creativitate.

Prin urmare, Anul Dragonului de Lemn ar putea aduce o perioadă favorabilă pentru inovație, creativitate și progres în diferite domenii.

Citește și: Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări importante și luni favorabile

Dragonul este deseori considerat un simbol al schimbării și transformării. Așadar, acest an ar putea aduce schimbări semnificative la nivel personal, social și global.

În ciuda tuturor aspectelor pozitive, anul Dragonului poate aduce și tendința către excese și riscuri. Este important să fim atenți și echilibrați în luările de decizii și acțiuni.

Lemnul poate simboliza, de asemenea, echilibrul și armonia. Așadar, acest an ar putea aduce oportunități de a găsi un echilibru între diferitele aspecte ale vieții și de a căuta armonia în relații și în mediul înconjurător.

Fiecare an din calendarul chinezesc este reprezentat de unul dintre cele 12 animale din zodiac: Șobolanul, Boul, Tigrul, Iepurele, Iepurele, Dragonul, Șarpele, Calul, Capra, Maimuța, Cocoșul, Câinele și Porcul.

Potrivit legendei tradiționale a Marii Curse, Împăratul de Jad a dorit să aleagă 12 animale care să-i fie gărzi. Cu cât ajungeau mai repede la porțile Raiului, cu atât mai sus se situau în ordinea anilor.

2024 este Anul Dragonului, singura creatură mitică dintre animalele zodiacale. Imaginea sa a fost construită din elemente care aparțin altor animale. De exemplu, corpul său seamănă cu cel al unui șarpe și are solzi precum un pește.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax