Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noul an universitar, deschis oficial la UTCN – Extensia Alba Iulia. 120 de studenţi încep cursurile în anul I

Publicat

utcn alba iulia Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) – Extensia Alba Iulia și a deschis porțile luni, 2 octombrie, pentru cei 700 de studenți ai săi dintre care 120 de boboci de la cele trei specializări: Inginerie Industrială, Inginerie Economică Industrială și Sisteme și Echipamente Termice.

Gazda a fost directorul UTCN – Extensia Universitară Alba Iulia, prof. Cristina Fenișer, care alături de reprezentanții conducerii UTCN: prorectorul, prof. Daniela Popescu, prodecanul Facultății de Mecanică, prof. Sanda Bodea și decanul Facultății de Construcții de Mașini, prof. Nicolae Balc și de invitații din partea STC – ec. Iuliana Stanciu și ai Primăriei municipiului Alba Iulia, viceprimarul Gabriel Pleșa, au adresat studenților cuvântul de deschidere și urările de bine la început de an universitar.

Sala a fost neîncăpătoare pentru numărul mare de studenți prezenți la festivitate.

Au participat la eveniment de asemenea numeroase cadre didactice din corpul profesoral de la Universitatea Tehnică din Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax