Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anunț: Cuplurile din Sebeș care au împlinit 50 de ani de căsătorie în 2024 vor fi premiate de Primărie. Ce trebuie să facă

Publicat

Cuplurile din Sebeș care au împlinit 50 de ani de căsătorie în 2024 vor fi premiate de Primărie. Reprezentații primăriei au precizat că cei care fac 50 de ani de căsătorie trebuie să se prezinte la Primărie pentru a fi luați în evidență. 

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, invită cuplurile care împlinesc sau au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2024 și și-au încheiat căsătoria pe raza altor localități să se prezinte până în data de 10 august 2024 la Primăria Municipiului Sebeș – Compartimentul Starea Civilă pentru a depune o copie a cărților de identitate și certificatul de căsătorie în vederea premierii acestora.

Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul evenimentului „Sărbătoarea Orașului. Zilele Sebeșului” în perioada 23-25 august 2024.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați compartimentului Relații Publice, Comunicare și Informatică, la numărul de telefon 0258-731004 sau pe adresa de email: secretariat@primariasebes.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate