Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Anunţ despre Loteria Vizelor 2016 de la Ambasada SUA. Câţi români s-au înscris până acum

Publicat

sua

loteria vizelor viza sua usa loterie Ambasada SUA la București informează că, la Loteria Vizelor 2016, au fost selectați, până în prezent, 626 de români. Comparativ, anul trecut, numărul românilor care au obținut viză prin acest program a fost de 1.068.

„Ambasada SUA este ocupată cu interviurile câștigătorilor și cu emiterea vizelor de imigrare pentru cei selecționați și familiile lor, astfel încât aceștia să poată deveni rezidenți permanenți în Statele Unite. Pe 6 septembrie, Departamentul de Stat a trimis un mesaj unui număr total suplimentar de 7.700 de persoane selectate din întreaga lume, solicitându-le să verifice situația înscrierii lor la adresa www.dvlottery.state.gov”.

Totodată, ambasada anunță că Departamentul de Stat al SUA a selectat, pe 6 septembrie, un număr suplimentar de 7.700 de câștigători ai Loteriei Vizelor din întreaga lume, pentru anul 2017 (DV-2017).

Cei care s-au înscris la Loteria Vizelor în octombrie 2015 sunt îndrumați să folosească numărul unic de confirmare pe www.dvlottery.state.gov, pentru a vedea dacă se numără printre câștigătorii selectați în această rundă suplimentară. De asemenea, participanții câștigători sunt încurajați să completeze de urgență formularul online DS-260 pentru a li se putea programa un interviu la ambasadă înainte de ultima zi a programului, 30 septembrie.

„Departamentul de Stat nu va solicita niciun fel de plată cu excepția taxei de solicitare a vizei de imigrare, care se va plăti la interviu, doar la Ambasada sau Consulatul SUA. Orice entitate care solicită plata unei sume de bani prin Western Union sau online pentru participarea la Loteria Vizelor din partea Guvernului SUA este frauduloasă”, se mai arată în comunicat.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax