Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Anunț finalizare proiect „Dotarea Școlii Gimnaziale Săsciori și a structurilor arondate cu echipamente de protecție”

Publicat

steag UE

Anunț privind finalizarea proiectului „Dotarea Școlii Gimnaziale Săsciori și a structurilor arondate cu echipamente de protecție și containere sanitare pentru consolidarea capacității de reacție la criza sanitară”. 

Unitatea Administrativ-Teritorială  Comuna Săsciori, în calitate de beneficiar, comunică finalizarea proiectului „Dotarea Școlii Gimnaziale Săsciori și a structurilor arondate cu echipamente de protecție și containere sanitare pentru consolidarea capacității de reacție la criza sanitară”, cod proiect MySMIS: 145538. Proiectul este finanțat prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL INFRASTRUCTURĂ MARE 2014-2020, Axa prioritară 10 – Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, Obiectivul Specific 10.1 – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

Scopul/ obiectivul general al proiectului constă în asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin acțiunea de dotare a unității de învățamânt preuniversitar de stat cu echipamente de protecție / dispozitive de protecție medicale și containere sanitare mobile, care va conduce la rezultatul urmărit prin apelul de proiecte, de diminuare a riscului de propagare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 în sistemul public de învățământ preuniversitar, în particular la nivelul Școlii Gimnaziale Săsciori și a celor 11 structuri arondate.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului sunt următoarele:

1. Asigurarea gestionării corespunzătoare a procesului de scriere și implementare a proiectului.

2. Asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru proiectele finanțate din fonduri europene, conform prevederilor Manualului de Identitate Vizuală.

3. Asigurarea dotărilor cu echipamente de protecție medicală necesare în contextul gestionării crizei de COVID 19.

4. Asigurarea pistei de audit și certificarea de către un auditor independent (printr-un raport de audit) a documentelor de plată aferente proiectului.

Valoarea totală a proiectului este de 637.715,11 lei cu TVA, din care valoarea eligibilă este de 560.365,11 lei cu TVA, 100% finanțată de către Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională REACT-EU.

Perioada de implementare a proiectului este de 31 luni, respectiv între data 01.09.2020 și data 31.03.2023, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Date de contact:

Reprezentant legal: Nicolae-Florin Morar;

Manager de proiect: Muntean Ioan Marius;

Telefon/Fax: 0749109455/ 0258741110;

Adresă de e-mail: primariasasciori@yahoo.com

Website:  www.comunasasciori.ro

Vezi AICI comunicatul în format .pdf.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax